Anonimen -> RE: Spanje v svoji postelji, sobi ali... (27.5.2009 22:48:37)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anja24 IZVIRNO SPOROČILO: *Angelina* Anja24, knjige še nisem prebrala, sem pa že slišala zanjo in imam že nekaj časa namen, da si jo grem sposodit v knjižnico. Jaz sem jo dobila za darilo in sem jo začela brat, pa se mi ne dopade ne vem kolk. Notri recimo piše, da če hočeš, da bo otrok zrasel v samostojno osebo bla bla...ga moraš dojit, spati mora v postelji s starši, ko zajoka ga moraš takoj vzet v naročje, non stop ga moraš nositi po rokah...men se to zdi malo tako tako. Pa ne me narobe razumet - moja sicer skor nič ne joka, ampak če je npr. prečuta in ne more zaspat, jo pustim v posteljici, držimo se za rokice in jo tako potolažim. Zdi se mi, da je tko boljš kot pa da bi jo navadila, da bi zaspala v naročju in bi jo potem lahko vsak dan eno uro nosila. Ampak po knjigi to ni dobro za otroka... Ja saj je z vsemi stvarmi, kar se otrok tiče tako, da se ni dobro striktno držati navodil za uporabo, če se malo pošalim. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Je fajn brebrati, slišati več strani, mnenj, tudi tistih ki gredo v eno ali drugo skrajnost, saj si tako le razširimo obzorja in znamo najti zlato sredino in vse prilagoditi potrebam vsakega otroka posebaj.
|
|
|
|