|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   rada bi si prišla na jasno
19.5.2005 17:45:53   
mackon
Najprej lepo pozdravljene!

Nekaj časa je šlo, zdaj pa res ne vem več, kaj naj si mislim. Torej, situacija je takale:
M imam več ali manj redne, zadnja 5.5. do 9.5. in je bila malo manj obilna. Sedaj se počutim ravno tako kot takrat, torej napihnjen trebuh, boleči jajčniki, slabosti in kakšen krč tu pa tam.:zmeden2::zmeden2::zmeden2:
Nimam več pojma kaj se z mano dogaja. Delala sem test, če sem slučajno noseča od prejšnjega meseca, pa je bil negativen.:zmeden:
Skratka, ali ima katera vsaj kako tolažilno besedo, če že ne drugega?

Aja, G imam čez 2 meseca.
Neposredna povezava do sporočila: 1
19.5.2005 17:55:01   
SOONka
to so znaki za ovulacijo..

(odgovor članu mackon)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.5.2005 20:29:04   
naja78
moje mnenje!
najprej premisli,če se je to dogajalo že kdaj prej-ko nisi delala na tem-:duda:.
čimprej se pobrigaj da prideš do G.!
zelo verjetno,ni nič-samo,te popolnoma razumem,ker sem bila pred pol leta na istem sistemu-skratka vse je ciljalo na :nosecka:,pa nič.jaz mislim da nobena skoraj nobena :nosecka:,ne more imeti :hudicek:4 dni ali več.dogaja pa se.
svetjem ti,da 1 tedn počakaš,narediš še 1x test in nehaj o tem rszmišljati,da kljub :hudicek: si :nosecka:.to potrdilo naj ti da G!!
pokliči in oddaj kri reci da se kljub :hudicek: slabo počutiš!!naredi pri svoji dr.hemogram krvno sliko,da nisi slabokrvna.

vem,da boli,ampak iz rca ti želim da bi bila :nosecka:,ampak probaj izplavati iz teh misli.jaz se trudim že 1 leto,nekaj ima res psiha vmes,nekaj so krivi hormoni,nekaj je pa tudi anatomija.
zato glavo gor,1 :kava:,1čikec kozarček kratkega,.....malo se hecam ampak je res.:bravo:

(odgovor članu mackon)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.5.2005 11:21:28   
girly
če si mela M, potem pač nisi noseča. žal :(( verjetno je O al pa ti malo hormončki nagajajo. dokler ne dobiš naslednje M, naj te ne skrbi. če bo pa potem :hudicek: izostal al pa se bojo simptomi stopnjevali, pa pokliči g. in povej kako in kaj.

in ne misli, samo na :duda:, poskušaj razmišljati in se zaposliti še s čim drugim. :)-

(odgovor članu mackon)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.