Naja31 -> RE: a sem jaz čudna? (26.5.2009 21:32:02)
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Naja31 IZVIRNO SPOROČILO: blaža ma dlake mi grejo po koci, ko preberem, al pa vidim, da je kdo dal otroka z drisko v vrtec.[sm=hudicek1.gif] [sm=hudicek1.gif] [sm=hudicek1.gif] [sm=hudicek1.gif] [sm=hudicek1.gif] [sm=hudicek1.gif] [sm=hudicek1.gif] [sm=hudicek1.gif] to je tako zoprno. v zadnjih par letih sva midva z možem od našega ta starejšega že najmanj trikrat potrefla virozo z drisko. enkrat od tega je bil Rota virus.[sm=hudicek1.gif] [sm=hudicek1.gif] [sm=hudicek1.gif] Kje pa piše, da sem dala otroka z drisko v vrtec? Sama osebno se strogo držim tega kdaj gre lahko v vrtec in kdaj ne. In jaz menim, da z drisko pa ne. Moj mož pa očitno meni, da pretiravam. ne sory, sej štekam, da ga nisi dala, sem samo rekla, da mi grejo dlake, da samo pomislim, ker pri nas v vrtcu pa to delajo, na žalost.[sm=smiley13.gif] Se strinjam. ampak jaz sem glede tega res full striktna, in sem zdaj prav jezna na moža, da me zato označuje, da pretiravam. V naši skupini imamo na srečo "normalne" starše in se mi zdi, da ne pošiljajo otrok bolanih v vrtec. Poznam pa take,ki otroka zjutraj nafila s calpolom in pošlje v vrtec. Bolano.
|
|
|
|