Hvala - beseda tolažbe pomaga in ti da nov zagon (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Anonimen -> Hvala - beseda tolažbe pomaga in ti da nov zagon (19.5.2005 17:08:30)

Najlepša hvala vsem, ki ste napisale kakršnekoli spodbudne in tolažilne besede za našega Filpa. :bravo: Verjetno se boste strinjale, da spodbudna in tolažilna beseda še kako pomaga in ti da nov zagon - sploh če so težave, problemi, bolezen...hude.

Dnevov v bolnišnici z malim otročkom ne privoščim nikomur, hkrat pa vam povem, da ne odlašajte, če je otrok zelo hudo bolan. Ne predstavljam si, kako bi mali preživel, če bi bila doma. Zato sem bila ob sprejemu na infekcijsko res vesela. Imela sva svojo sobo s tušem in wcjem. Mali je imel posteljico posebej....res je bilo dobro preskrbljeno. Sestre so bile krasne, niso komplicirale, tudi če sem zvonila ob treh ponoči:bravo:

Danes je Filip skorajda že zdrav. Blato je postalo normalno - sem mu kar Actimell zdaj 3 dni dajala, kot je predlagal zdravnik. Jutri, ko bo topleje, bova šla malce ven. :bravo:

Še enkrat hvala za vaše lepe želje 9nebesa

ZARA -> Hvala - beseda tolažbe pomaga in ti da nov zagon (19.5.2005 17:17:08)

oj...me veseli ,da je mali OK!!!
Ti pa verjetno tud...Danes ima pa Zara vročino...pa nekej čudno redek drekec :((...ji že zbijam,me je full strah,kaj je narobe!!!

Držte se!!!

mtd -> Hvala - beseda tolažbe pomaga in ti da nov zagon (19.5.2005 17:19:11)

super za Kristino in Filipa:bravo:
Zara in Zara, vi2 se pa pazita in upamo, da ni nič hudega
lp:rozica::rozica:

Maxica -> Hvala - beseda tolažbe pomaga in ti da nov zagon (19.5.2005 17:38:37)

:sloncek::rozica::sloncek::rozica::sloncek::rozica:

total -> Hvala - beseda tolažbe pomaga in ti da nov zagon (19.5.2005 18:03:02)

:Bravo za korenjaka:bravo:,sam da je vse vredu,mami ne se sekirat,vse bo vredu,naj ga še naprej čuvajo:angel:

Lp:rozica:

kimi -> Hvala - beseda tolažbe pomaga in ti da nov zagon (19.5.2005 18:18:00)

Sicer ne vem točno o čem se je je šlo vendar sem vesela da je vse ok

frutka_ -> Hvala - beseda tolažbe pomaga in ti da nov zagon (19.5.2005 20:56:31)

Kristina eno :rozica: zate...Filipi pa itak veš, da so pravi pogumni korenjaki!

Za Filipa :darilo::torta::darilo:

Zdaj pa cartanje!

BARBARA R. -> Hvala - beseda tolažbe pomaga in ti da nov zagon (19.5.2005 22:02:25)

Kristina, lepo, da gre vse na bolje! Uspešno še naprej!

ZARA, očitno nekaj razsaja.Kristina je tudi čisto fuč.Še ostudno sladki Frutki ji ne gredo dol.

:muca:

Stran: [1]