KIKI**** -> RE: seznami DZ in potrebščin (28.6.2009 11:45:45)
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojcaziga IZVIRNO SPOROČILO: gita10 Mi prav tako zaključujemo prvi razred in smo seznam dobili že v začetku maja. Učbenike dobijo brezplačno delavih zvezkov je 6 te pa sami naročamo in sicer: - Besede gradijo svet 2; Jaz pa berem 2;Do sto zanimivo bo;Matematika- zbirka vaj; Glasba 2; Okolje in jaz 2; 1 velik črtan ter 1 velik brezčrtan zvezek ter peresnico. Likovni material ( vodene, tempare,voščenke) Uh, dobri ste. Mi smo že za 1. razred dali za vse DZ in ostale potrebščine preko 200€, vse srednji cenovni razred. To je bilo seveda brez torbe. Imajo okoli 10 DZ, 4x tako lahko zvezke in 4 navadne zvezke, potem pa še nekaj likovnih zadev in je to to. Za 2. razred bo pa verjetno še kaka stvar več. lp Mojcaziga, daj mi prosim razloži, kok ste lahko dali tolk za 1. razred???? in to brez torbe??? Mene bo prišlo za sina 36 € DZ, učbenike si sposodi v šoli, za vse ostale potrebščine (zvezke, pisala, barvice,..ovitke,...) pa 20 €. Peresnica in torba bosta prišli 75 €, pol pa kupmo še copate in športne copate za telovadbo (30 €). in to bo skupaj prišlo cca 160 €, za likovni pribor, ki ga naročajo v šoli dobimo pa položnico v višini 17 €. SKUPAJ slabih 180 €.
|
|
|
|