|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vse mariborske nosečke ki ste Rh negativa!
26.5.2009 14:40:30   
jasmina in tadej
Prosim za pomoč!

Kakšen je postopek v Mariborski bolnišnici za Rh negativa ko moraš it kri dat da ti nardijo tisto zdravilo!????

Prosim pomagajte!

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Vse mariborske nosečke ki ste Rh negativa!
26.5.2009 14:45:03   
Lenck
Sicer nisem iz MB, me pa zanima, o kakem zdravilu govoriš, da daš zanj kri. user posted image

Na drugem koncu Slovenije damo kri namreč samo zato, da ugotovijo, ali smo Rh- ali ne, za izdelavo zdravila pa ne, tudi zdravila nobenega ne dobimo, če misliš kaj drugega kot injekcijo v rit...

Svet je takšen, kakršnega vidiš. In vidiš ga tako, kot ga želiš videti.

(odgovor članu jasmina in tadej)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.5.2009 14:52:57   
jasmina in tadej

(indirektni combov test). Potem pa dobis injekcijo Roghama.

(odgovor članu Lenck)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.5.2009 14:55:06   
Anonimen
ja sej to je to,ti daš kri da ustvarijo cepivo prov zate potem ga pa prideš iskat naslednji dan ali čez 2 dni k ti ga more G ali pa sestra v rito zapičit in to je to.
Lenčk kam si se izgubila nč več ne prideš med septembrke?user posted image

(odgovor članu jasmina in tadej)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
26.5.2009 15:05:34   
Lenck

IZVIRNO SPOROČILO: larilu

ja sej to je to,ti daš kri da ustvarijo cepivo prov zate potem ga pa prideš iskat naslednji dan ali čez 2 dni k ti ga more G ali pa sestra v rito zapičit in to je to.
Lenčk kam si se izgubila nč več ne prideš med septembrke?user posted image

jaz nisem dala nič svoje krvi in ničesar niso zame ustvarili posebej, pa sem že dobila tole piko v rito v 12. tednu, po hitrem postopku user posted image kri za test pa sem dala pač prvič, ko itak daš za vse mogoče kri (na prvem pregledu) user posted image a to v mb resno izdelujejo posebej zdravilo?

larilu, saj pridem včasih malo mimo, pa ker sem bolj redko, ugotovim, da ste 50 strani naklofale in sem itak čist izven user posted image pridem pozdravit user posted image

Svet je takšen, kakršnega vidiš. In vidiš ga tako, kot ga želiš videti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
26.5.2009 16:20:19   
jullie
meni so lani dali injekcijo v 28.tednu in tudi letos bo  tako... in nič drugega ni blo treba..sicer nisem iz MB-ja

(odgovor članu Lenck)
Neposredna povezava do sporočila: 6
26.5.2009 21:16:49   
Jančika_
IZVIRNO SPOROČILO: Lenck
a to v mb resno izdelujejo posebej zdravilo?

Možno, da bom brcnila v temo, ampak se mi zdi, da so meni enkrat razlagali nekaj o koncentraciji zdravila. Zame niso imeli prave in so šli po novo flaško. Ne sanja pa se mi, od česa je ta koncentracija odvisnauser posted image . Tako da je mogoče to mišljeno?

(odgovor članu Lenck)
Neposredna povezava do sporočila: 7
27.5.2009 10:44:56   
bjondi
Jaz sem se šla še enkrat kri dat zdej v 2.user posted image  ,da so preverl če sem še rhd- in sem še user posted image ...no pol sem pa po dveh dneh šla iskat to zadevo in jo nesla svoji G ,ki mi jo je dala v ramo..-bila sem v 28 tednu...

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 8
27.5.2009 11:25:14   
Taddy78
Prvo injekcija isto v 28.tednu (moj je Rh+, tako da sem jo morala dobiti-baje da če bi bil -, da ne bi bilo potrebno), drugo pa po porodu...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......