Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Vse mariborske nosečke ki ste Rh negativa! 26.5.2009 14:45:03
|
|
|
|
Lenck
|
Sicer nisem iz MB, me pa zanima, o kakem zdravilu govoriš, da daš zanj kri. Na drugem koncu Slovenije damo kri namreč samo zato, da ugotovijo, ali smo Rh- ali ne, za izdelavo zdravila pa ne, tudi zdravila nobenega ne dobimo, če misliš kaj drugega kot injekcijo v rit...
|
|
RE: Vse mariborske nosečke ki ste Rh negativa! 26.5.2009 14:52:57
|
|
|
|
jasmina in tadej
|
(indirektni combov test). Potem pa dobis injekcijo Roghama.
|
|
|
|
RE: Vse mariborske nosečke ki ste Rh negativa! 26.5.2009 14:55:06
|
|
|
|
Anonimen
|
ja sej to je to,ti daš kri da ustvarijo cepivo prov zate potem ga pa prideš iskat naslednji dan ali čez 2 dni k ti ga more G ali pa sestra v rito zapičit in to je to. Lenčk kam si se izgubila nč več ne prideš med septembrke?
|
|
|
|
RE: Vse mariborske nosečke ki ste Rh negativa! 26.5.2009 15:05:34
|
|
|
|
Lenck
|
IZVIRNO SPOROČILO: larilu ja sej to je to,ti daš kri da ustvarijo cepivo prov zate potem ga pa prideš iskat naslednji dan ali čez 2 dni k ti ga more G ali pa sestra v rito zapičit in to je to. Lenčk kam si se izgubila nč več ne prideš med septembrke? jaz nisem dala nič svoje krvi in ničesar niso zame ustvarili posebej, pa sem že dobila tole piko v rito v 12. tednu, po hitrem postopku kri za test pa sem dala pač prvič, ko itak daš za vse mogoče kri (na prvem pregledu) a to v mb resno izdelujejo posebej zdravilo? larilu, saj pridem včasih malo mimo, pa ker sem bolj redko, ugotovim, da ste 50 strani naklofale in sem itak čist izven pridem pozdravit
|
|
RE: Vse mariborske nosečke ki ste Rh negativa! 26.5.2009 16:20:19
|
|
|
|
jullie
|
meni so lani dali injekcijo v 28.tednu in tudi letos bo tako... in nič drugega ni blo treba..sicer nisem iz MB-ja
|
|
|
|
RE: Vse mariborske nosečke ki ste Rh negativa! 26.5.2009 21:16:49
|
|
|
|
Jančika_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenck a to v mb resno izdelujejo posebej zdravilo? Možno, da bom brcnila v temo, ampak se mi zdi, da so meni enkrat razlagali nekaj o koncentraciji zdravila. Zame niso imeli prave in so šli po novo flaško. Ne sanja pa se mi, od česa je ta koncentracija odvisna . Tako da je mogoče to mišljeno?
|
|
|
|
RE: Vse mariborske nosečke ki ste Rh negativa! 27.5.2009 10:44:56
|
|
|
|
bjondi
|
Jaz sem se šla še enkrat kri dat zdej v 2. ,da so preverl če sem še rhd- in sem še ...no pol sem pa po dveh dneh šla iskat to zadevo in jo nesla svoji G ,ki mi jo je dala v ramo..-bila sem v 28 tednu...
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......