RE: krema za sončenje za otroke - katero? (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

suzanica -> RE: krema za sončenje za otroke - katero? (30.5.2009 9:48:05)

biti mora na fizikalni osnovi, ne kemijski. mi imamo od eucerina 50 od 8 meseca dalje.lp

Lana_s -> RE: krema za sončenje za otroke - katero? (6.7.2009 9:47:01)

Jaz mojadva mažem z NO-AD kremo za sončenje, se ful lepo razmaže, niti malo ni mastna, se takoj vpije v kožo, piše da je protialergijska - in res moj Luka, ki ima zelo občutljivo kožo, ni dobil nobenih izpuščajev.

Tisto o višjih faktorjih, da so kao bolj škodljivi pa ne verjamem. Dajte enkrat kak konkreten dokaz ne pa da povsod samo vidim : "ja je ona rekla", ja sem slišala" - mislim, saj nismo kure.

sabina1345 -> RE: krema za sončenje za otroke - katero? (6.7.2009 11:33:32)

Mi imamo BabyLove 50, ima mineralni filter in smo zelo zadovoljni. Pa čeprav je bila poceni (okoli 8 EUR).

nova sloncica -> RE: krema za sončenje za otroke - katero? (6.7.2009 20:28:57)

mi imamo just, po testih od zveze potrošnikov slovenije pa je baje najbolje ocenjena od hoferja. tudi cena je ugodna...

katarinas -> RE: krema za sončenje za otroke - katero? (7.7.2009 11:32:12)

Od Justa faktor 25.
Letos smo kupili v Muellerju, prav njihovo faktor 30 in smo bili zadovoljni, je gosta, se lepo razmaže in ne masti.

Bambi D -> RE: krema za sončenje za otroke - katero? (15.7.2009 6:49:43)

Testom revije VIP - zveze potrošnikov slovenije ne verjamem najbolj, sodeč po kar nekaj testih, ki sem jih v njihovi reviji prebrala. Po njihovem "oh in sploh" priporočilu sem kupila sesalec, ki je bil ocenjen kot najboljši v kategoriji, rezultat pa je eno veliko razočaranje. Verjamem, da so tudi oni oziroma njihovi viri informacij podkupljivi in za denarce napišejo marsikaj. Boljše reklame skorajda ni...
Če ima katera kakšen link na informacijo, zakaj višji faktorji niso priporočljivi, bi prosila, če ga prilepi.

annya -> RE: krema za sončenje za otroke - katero? (21.7.2009 9:59:36)

Eucerin, faktor 25 je čist dovolj ker itak ne bo direkt na soncu...je pa z nekimi mikropigmenti....je v lekarni rekla da je to kao ful pomembno...ne vem...mi imamo to in je čist ok

Pšemek -> RE: krema za sončenje za otroke - katero? (21.7.2009 17:24:57)

IZVIRNO SPOROČILO: annya

Eucerin, faktor 25 je čist dovolj ker itak ne bo direkt na soncu...je pa z nekimi mikropigmenti....je v lekarni rekla da je to kao ful pomembno...ne vem...mi imamo to in je čist ok

Enako, Eucerin losjon z mineralnimi filtri ZF 25

nežka -> RE: krema za sončenje za otroke - katero? (22.7.2009 15:14:01)

Mi uporabljamo Avalon mleko. Je naravno, vsebuje mineralni zaščitni faktor in se res lepo razmaže. Skratka smo zelo zadovoljni in ne bi zamenjala.

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]