daisy -> sej ne morem verjet!!! (19.5.2005 16:18:54)
|
pred enim mesecem je imel moj mali vneto oko, pa smo sli v lekarno po fiziološko raztopino za spiranje očesa. da je bila raztopina pri vsakem izpiranju streilna, sem naročila raztopino pakirano v manjših ampulah. vzela sem 2 škatli po 20 ampul, kar me je takrat stalo cca 1.000 sit. do tukaj vse lepo in prav. potem pa me danes s te lekarne pokliče vodja, češ da se je lekarničarka zmotila in mi računala 2 ampuli namesto 2 škatli (20 ampul) in da naj prinesem 14.000 sit!!!!! ali pa fiziološko nazaj!!! halo! jaz sem jo potrebovala pred 1 mesecem in jo takrat tudi porabila!! ampak 14.000 sit za slano vodo je pa mal too much! pa kličem v podjetje ki lekarnam dobavlja robo in pravijo da je njihova cena 1 škatle (10 ampul) za lekarne 1.300 sit. to pa je razlika. o.k. prepričana da gre za nesporazum grem v lekarno. skupaj smo ugotovili, da oni 1 škatlo (20 ampul) kupijo za 2.400 sit. kje se je izgubila razlika?? no in potem je tu še marža (celih 4.000 sit!!!), ki jo doda lekarna pa pridemo do cene 14.000 sit za 2 škatli slane vode (saj veste koliko plenic se lahko kupi za ta denar!!). o.k. v bistvu imam jaz račun za stvar ki sem jo kupila, tko da nisem nikomur nič dolžna :hudicek: no pa recimo, ker sem tolk dobra dušica :angel: sem rekla da jim bom prinesla tistih par ampul ki mi jih je ostalo. razliko pa bodo pokrili oni. :grrr: zdej pa razmišljam: - sej je njihova napaka! - če bi jaz že prej vedela za to ceno, izdelka sigurno ne bi kupila (bi se odločila za cenejšega) - pa seveda izpadeš tam največji bedak k se kr neki kragaš (pa veš da maš prou čeprav ti tega noben ne prizna) - da ne govorimo o živcih. a jim naj nesem nazaj tiste ampule, ki so mi ostale al ne pa konc debate?! no zdele sem se že mal spihala pa se mi vse skupi sploh ne zdi več tolk kritično. hvala RR:bravo:
|
|
|
|