Jessy -> AVGUSTOVKE (19.5.2005 21:39:41)
|
Lepo, lepo, da smo spet na prvi strani!!! :bravo::bravo::bravo: Jaz sem imela danes kar naporen dan, saj sem po službi mogla še enkrat v službo, tako da sem ob 19.30 prišla domov, zdaj se mi pa prav nič ne ljubi. Bomo pač lenarili, kaj čmo, ati naju bo pa crtal!!! :bravo: Žani, ne bodi tako žalostna. Ne razumem, zakaj ne bo mogel koristiti očetovskega dopusta. A misliš takrat že roditi??? Menda ja ne boš! Sicer ima pa 75 dni po porodu čas koriščenja tega dopusta. Če te slučajno :duda: prehiti, bo pa malce pozneje koristil, ti pa boš kako drugo pomoč poiskala za tisti čas! Nikar ne jokaj, ker s teboj joka tudi :duda:. Na poti se mu pa itak ne bo nič zgodilo. Moj je skoraj vsak dan na poti in dela po cca 300 km na dan, pa na to, da bi se mu lahko kaj zgodilo, še pomislila nisem, saj ne smem na to misliti!!! Veš, da bo vse ok!!! Drugače si pa dobra, da kar sama sebi predpišeš tablete z železom. Jaz bi raje počakala na zdravnikove napotke okrog tega. No, sicer pa nevem, morda si jih že mogla jesti! Jaz bom glede železa videla čez slabih 14 dni, ko imam pregled in bom ponovno dala kri. Do zdaj je bilo vse ok, upam, da bo še naprej! Takole, moje drage:nosecka::nosecka::nosecka:, čas je, da grem pohrustat en burek, ker se je ravno spekel in me že nekej časa omamlja.... Se še tipkamo! pa pa
|
|
|
|