Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Ali lahko prijavim-drugič 26.5.2009 13:52:59
|
|
|
|
TIA22
|
Uf kar za uho bi ga...si bi bolj zapomnil kot prijavo no, ko si glih omenila, tudi pri nas na vasi divjajo kot bedaki, pa je enkrat en-je bil pijan in zadet- pridivjal in je samo kak cm manjkal da ni enega 10-letnika povozil, pa ga je en čisto **** tak za uho poknil, da se od takrat vozi kot polž skozi vas!
|
|
|
|
RE: Ali lahko prijavim-drugič 26.5.2009 14:04:57
|
|
|
|
kamilija
|
Ja, sej če bi se ustavil, bi ga kar nakurla. Takemu bi se moral izpit vzeti na licu mesta.
|
|
|
|
RE: Ali lahko prijavim-drugič 26.5.2009 14:06:33
|
|
|
|
lemavrica
|
In ti si še cela in zdrava čeprav je z več kot 100km/h priletel v tebe.??
|
|
RE: Ali lahko prijavim-drugič 26.5.2009 14:11:53
|
|
|
|
kamilija
|
IZVIRNO SPOROČILO: lemavrica In ti si še cela in zdrava čeprav je z več kot 100km/h priletel v tebe.?? Še enkrat preberi prosim . Priletel je v vas..jaz sem bila na pločniku.
|
|
|
|
RE: Ali lahko prijavim-drugič 26.5.2009 14:15:14
|
|
|
|
Volga
|
A še nisi? Normalno, da prijaviš, kaj pa če pride nazaj čez pol ure in res koga zbije?
|
|
|
|
RE: Ali lahko prijavim-drugič 26.5.2009 14:16:52
|
|
|
|
lemavrica
|
IZVIRNO SPOROČILO: kamilija IZVIRNO SPOROČILO: lemavrica In ti si še cela in zdrava čeprav je z več kot 100km/h priletel v tebe.?? Še enkrat preberi prosim . Priletel je v vas..jaz sem bila na pločniku. Ups, sem malo narobe prebrala . Če bi napisala naselje bi bilo bolj razumljivo.
|
|
RE: Ali lahko prijavim-drugič 26.5.2009 14:31:29
|
|
|
|
kamilija
|
IZVIRNO SPOROČILO: lemavrica IZVIRNO SPOROČILO: kamilija IZVIRNO SPOROČILO: lemavrica In ti si še cela in zdrava čeprav je z več kot 100km/h priletel v tebe.?? Še enkrat preberi prosim . Priletel je v vas..jaz sem bila na pločniku. Ups, sem malo narobe prebrala . Če bi napisala naselje bi bilo bolj razumljivo. Jah, kaj če češ, če smo pa na vasi.
|
|
|
|
RE: Ali lahko prijavim-drugič 26.5.2009 14:37:19
|
|
|
|
pikapaka
|
Mene tudi zanima, če lahko nevestne voznike kam prijaviš in ali to kaj zaleže. Mene je zadnjič ededn skoraj s cete zrinil, ker je moral za mano vozit po omejitvah (na štajerski avtocesti skozi predore, tam kjer sedaj popravljajo cest). Sem vedela njegovo registracijsko številko, pa nisem upala poklicat policije, ker mi je bilo neprijetno, da bi ga morala na kakšnem sodišču srečat, se mi je zdel kot ne psihopat in bi mi še kaj naredil, če bi ga prijavila. Res me zanima kako to poteka in ali velja tvoja beseda proti njegovi.
|
|
|
|
RE: Ali lahko prijavim-drugič 26.5.2009 14:44:06
|
|
|
|
kamilija
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikapaka Mene tudi zanima, če lahko nevestne voznike kam prijaviš in ali to kaj zaleže. Mene je zadnjič ededn skoraj s cete zrinil, ker je moral za mano vozit po omejitvah (na štajerski avtocesti skozi predore, tam kjer sedaj popravljajo cest). Sem vedela njegovo registracijsko številko, pa nisem upala poklicat policije, ker mi je bilo neprijetno, da bi ga morala na kakšnem sodišču srečat, se mi je zdel kot ne psihopat in bi mi še kaj naredil, če bi ga prijavila. Res me zanima kako to poteka in ali velja tvoja beseda proti njegovi. ja tudi mene to zanima..ker eni niso normalni, ampak takih ne bodo ustavili (očitno imajo srečo). No, če ima katera kakšno izkušnjo?
|
|
|
|
RE: Ali lahko prijavim-drugič 26.5.2009 14:44:54
|
|
|
|
rija
|
mislim, da ne bo nič hasnilo. tvoja ocena je zgolj laična in ni dokazljiva, hitrost namreč. pa četudi te nekdo skoraj zrine, pa ni fizičnega kontakta med vozili je isto. tvoja reč proti njegovi.
|
|
RE: Ali lahko prijavim-drugič 26.5.2009 14:44:59
|
|
|
|
ninocka
|
Midva sva enkrat sla na en piknik v Litijo. Za nama je vozil en kamionar in naju nenehno izseljeval, probal prehitet, probal zrinit s ceste, se ene parkrat skoraj v naju zalete, ko sva ga spustila naprej, nama je pa zanalasc bremzal... V avtu sva mela pa takrat 2 meseca starega otroka. Sva se v Litiji ustavila na PP in podala kazensko prijavo cez njega, povedala registracijsko in kaj je bilo. Kaj se je pol zgocilo pa ne vem, to je blo ze skor 4 leta nazaj, nisva dobila nobenega obvestila, da bi ukrepali, tko da svomim, da je bilo kaj... Ce pa je bilo in da je dobil kaksno kazen, pa tud prav, sej si je zasluzil...kao nek poklicni sofer, pa se tko obnasa na cesti...no, pa sej ni edini
|
|
RE: Ali lahko prijavim-drugič 26.5.2009 14:49:39
|
|
|
|
pikapaka
|
Ja razumem moja beseda proti njegovi ni nič ampak glede na to da so v tunelih kamete pa bi recimo lahko videli, da je vozil par cm za mani in ni imel razdalje 50m. Ne vem pa če lahko te posnetke uporabljajo za takšne zadeve, ker je bilo kar grozno. Pa nič nisem bila kriva samo vozila sem 5km po omejitvah 60 oz. 40 in seveda me ni mral prehitet je bil čisto iz sebe. Pa to se večkrat zgodi, sploh če voziš po omejitvah pa te ne morejo prehitet.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?