Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kako poteka prvi pregled v neplodnostni a... 26.5.2009 12:30:18
|
|
|
|
Rakica_80
|
Če imaš že Hsg narejen in ni več kot eno leto star, mora dati še tvoj dragi spermo, izvid o spolno prenosljivih bolezni- OBA, prolaktin,....in še kej, odvisno kje si? V katero ambulanto hodiš? Če ti povem po resnici sem mogoče kaj pozabila..... Laparo in Histero neboš verjetno rabila delat , ker imaš HSG vredu
|
|
RE: Kako poteka prvi pregled v neplodnostni a... 26.5.2009 13:14:48
|
|
|
|
divans1
|
Hsg sem opravila lani 27.3.08, torej je star že več kot eno leto, a potem več ne velja? Sem pa iz KK!
|
|
|
|
RE: Kako poteka prvi pregled v neplodnostni a... 26.5.2009 17:45:49
|
|
|
|
Fargesia
|
jao jao... dej mal brskalnik vklopi...sicer si pa identično temo že nekrat odprla... pri vsakem zdravniku pregled poteka malo drugače in pe posebej pri vsaki ženski... itak bo pa junij tik tak tukaj....
|
|
RE: Kako poteka prvi pregled v neplodnostni a... 26.5.2009 18:39:37
|
|
|
|
ursa30
|
jaz sem bila prejšnji teden v neplodnostni, in sicer v Lj pri dr. Tomaževiču. dobila sem napotnico za laparoskopijo, histeroskopijo sem imela že novembra. sem ga vprašala, če bom mogla it tudi na HSG, pa mi je rekel, da je brezveze on že ve 4. dan od sem dala kri, da pregledajo hormone, mojga sem naročila na spermiogram in k urologu, čeprav ima spermiogram že opravljen v postojni, zahtevajo namreč svoje izvide. in to je to. moj je naročen za spermiogram konec avgusta, jaz moram poklicati za datum operacije konec avgusta, ko dobim .
< Sporočilo je popravil ursa30 -- 26.5.2009 18:40:54 >
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?