Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Test z jutranjim urinom 26.5.2009 12:20:10
|
|
|
|
tamicena
|
Živjo, imaš pa podoben problem kot jaz. Meni zamuja že dobt tedn pa mi ni pe nič pokazalo, pa mi M drugače nikoli ne zamuja. Js še ne vem odgovora na to. Mogoče je še prenizka koncentracija hormona v urinu. Keteri test si pa naredila? Se ti zdi, da imaš kaj nosečniških znakov, teh namreč js tudi nimam, niti ne pms-a?? Če ne bo nič pokazalo bo pač treba h G. Lep dan.
|
|
RE: Test z jutranjim urinom 26.5.2009 13:00:02
|
|
|
|
katuska
|
Najboljše ga je delat zjutraj,ker je takrat največja koncentracija hormona. Voda pa redči urin. Poskusi ponovno čez nekaj dni pa z jutranjim urinom. Lahko si tudi brez nosečniških znakov,meni so se pojavili šele pri kakih 10 tednih.
|
|
|
|
RE: Test z jutranjim urinom 26.5.2009 13:01:11
|
|
|
|
tamicena
|
Katuska, pa ti je test takoj pokazal?
|
|
|
|
RE: Test z jutranjim urinom 26.5.2009 13:06:22
|
|
|
|
fusia
|
Če delaš test tako zgodaj, da še komaj pokaže, potem se to bolje pokaže z jutranjim urinom. Kasneje pa je vseeno, pokaže kadarkoli v dnevu.
|
|
|
|
RE: Test z jutranjim urinom 26.5.2009 13:09:25
|
|
|
|
katuska
|
Meni je vedno zamujala po kak teden ali pa več, tako da sem ga delala šele 10 dan izostanka, je pa pokazal zelo močno črtico. Včasih pride tako,da malo zamuja (živci,pa kake spremembe...). Drugače pa še enkrat poskusi ali pa pojdi na odvzem krvi tam se bo pa sigurno videlo.
|
|
|
|
RE: Test z jutranjim urinom 26.5.2009 13:39:32
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz sem delala test iz dm-a. First sign duo in navadnega first sign. mi je pa ta test pri prejšnji nosečnost pokazal po 1 dnevu zaostanka... morda pa je res vsaka nosečnost drugačna in s tem tudi koncentracija hormona..
|
|
|
|
RE: Test z jutranjim urinom 26.5.2009 14:26:01
|
|
|
|
zebra
|
Lahko ga tudi čez dan nardiš, sam se moraš adrževat, da čim manj piješ, po možnosti dve uri preden tstiraš nič piti...in potem bo rezultat enak jutranjemu...1,5 l. vode ti je zagotovo razredčil urin...pa če je že dovolj hormona al pa ne...tako da poskusi s tem, pa boš videla....sicer pa je možno da je tudi o bila kasnej, in bo zato tudi test kasneje + Pa vso srečo
|
|
|
|
RE: Test z jutranjim urinom 26.5.2009 17:57:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sicer nisem vedela, kdaj točno naj pričakujem M...ker se je po prenehanju s kt vsak mesec zamikalo. Sicer sem jo pričakovala komaj čez 3 dni. Ampak počutje je bilo na dnu in sem se odločila za test. Na bc mini močna druga črtica...na cb pa močen +. In to pozno popoldne.
|
|
|
|
RE: Test z jutranjim urinom 27.5.2009 21:20:41
|
|
|
|
alije
|
mene pa zanima, če je imela katera že kdaj podobno situacijo kot jaz. predvčeraj sem naredila test First Sign in druga (ne kontrolna) črtica se je takoj obarvala, vendar ne cela! samo pol črtice je obarvane! ne gre za rahlo črtico, čisto lepa in močna je, ampak je finta v tem, da ni cela... danes zjutraj sem potem delala test ponovno, in sicer Clear Blue, ker naj bi bil ta bolj zanesljiv, ampak je ta nedvomno negativen. niti rahle črtice ni. sedaj pa na vem, na čem sem oz. kaj naj pričakujem. menstruacije letos še sploh nisem imela, ker imam zaradi PCO res redke, 23. 1. pa sem imela spontani splav. res bi bila presrečna, če bi se izkazalo, da mi je uspelo zanositi, ampak po drugi strani pa se ne upam preveč veseliti, ker sem bila že prevečkrat razočarana. naj povem še to, da sicer redno, to je na 14 dni delam test First Sign in da je tokrat prvič, da sem zagledala karkoli podobnega drugi črtici. kaj mislite? bi lahko bilo to-to? hvala za vse odgovore, LP!
|
|
|
|
RE: Test z jutranjim urinom 27.5.2009 22:46:47
|
|
|
|
isabeaux
|
Če imaš pco, potem je test fs reagiral na povišan fsh hormon, ki je prisoten vsake toliko pri pco....in verjetno gre zaupati cb - testu...žal
|
|
|
|
RE: Test z jutranjim urinom 28.5.2009 8:31:22
|
|
|
|
alije
|
Hej! Saj nekaj takšnega sem predvidevala ja... Ampak, saj vse veste kako je. Ko se že tako dolgo trudiš, ti vsak, še najmanjši pokazatelj, da ti je morda uspelo, res veliko pomeni.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.