pranje lupinice (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Kaj potrebujem za novorojenčka?

Sporočilo

mandreja -> pranje lupinice (25.5.2009 21:29:36)

Pozdravljene.

Sposojeno imam lupinico chicco in bi jo rada pred uporabo rada oprala pa me zanima, če ste to počele same v stroju ali ste odnesle v čistilnico. Ima penast vložek da je bolj mehko in me zaradi tega skrbi da ne bi kaj zaj....

Hvala za odgovore

anika87 -> RE: pranje lupinice (25.5.2009 22:04:38)

Jaz imam novo od Peg perego in sem tudi spraševala na forumu o pranju. Dobila sem dosti odgovorov, da so vse z vozičkov prale v stroju (jaz imam 3 v 1, tako da tudi lupinica spada v te odgovore).

Pred dnevi sem tudi sama potem čisto vse oprala v stroju, vse iz lupinice, vse iz globoke košare in tudi športni del, vse strehice s plastičnimi oporami, skratka čisto vse. Vse je ostalo celo in nepoškodovano, neskrčeno in enake barve. Prala na 40°.
Ne poznam pa tvoje lupinice... kakšna je to pena[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Ana009 -> RE: pranje lupinice (25.5.2009 22:38:38)

Na internetno stran poglej ali pa v navodila, ce jih imas... tam ponavad pise..

Anonimen -> RE: pranje lupinice (25.5.2009 22:50:55)

IZVIRNO SPOROČILO: Ana009

Na internetno stran poglej ali pa v navodila, ce jih imas... tam ponavad pise..

Imam MC lupinico in v navodilih piše, da se jo pere na roke. No pa sem jo vseeno dala že večkrat prat v stroj na hiter program na 40°C in je vse ok.

mandreja -> RE: pranje lupinice (26.5.2009 5:28:57)

Navodil nimam, sem se pa spomnila da grem lahko vprašat v njihovo trgovino [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Hvala za pomoč in lep ne preveč vroč dan.

Anonimen -> RE: pranje lupinice (26.5.2009 10:01:15)

mandreja, pri MC lupinici so navodila za vzdrževanje tako kot pri oblekah ... namreč na listku na notranji strani ... poglej čeje tudi pri tvoji tako.

anika87 -> RE: pranje lupinice (26.5.2009 12:05:35)

Se mi zdi, da so tudi na moji (PP primo viaggio), ne da se mi zdej it iskat dol, ampak spomnim se, da je en vlki pildek našit znotraj. Sicer pa piše, da samo na roke in na 30° prat, jaz pa sem vseeno dala v stroj, vse je še vedno kot novo. 

mandreja -> RE: pranje lupinice (26.5.2009 17:41:33)

Sem našla listek na notranji strani in kaže da se sme samo na roko, ampak jaz bom vseeno reskirala in oprala na najnižji temperaturi in brez centrifuge, ker ima neko plastiko pa se bojim da se ne bi to zlomil. Upam da ga ne ušpičim preveč, vam pa javim kako je izpadlo.

LP

anika87 -> RE: pranje lupinice (26.5.2009 22:20:46)

Po moje bo vse ok, jaz sem oprala, kot sem že napisala, zraven vsega od vozička 3 v 1, tudi vse tri strehice, ki imajo notri plastične "šprikle". Vse ostalo celo.
Prala na 40, na programu za pisano (s centrifugo, vendar ima moj stroj le 400 obratov).

mandreja -> RE: pranje lupinice (27.5.2009 10:51:09)

Oprala in vse ok [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Hvala vsem in lep dan kljub dežju.

Stran: [1]