Novigrad (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Izleti in počitnice >> Počitnice na Jadranu



Sporočilo


FLASK_A -> Novigrad (25.5.2009 16:44:36)

Ker v Novigradu še nismo bili, vas prosim za izkušnje. Imamo dva mala otroka, pa me zanima kako je z vozičkanjem, kakšne so plaže in čisto nasploh- ste bili zadovoljni tam?

Šli pa bi sem: KLIK

Hvala za komentarje in lepe počinice vsem :)




Ribica ** -> RE: Novigrad (25.5.2009 16:52:03)

Ce se prav spomnim je pri hotelih plaza ok za otroke, so kamencki. To je prav v centru oz. levo od centra. Mi smo bili vedno v naselju Šaini (se mi zdi), kjer je plaza skalnata, samo takrat se je se dalo na plazo pripeljat z avtom, ki si ga parkiral v borovem gozdicku in imel plazo pred nosom. Zdaj so to zaprli in asfaltirali pot do Pinete, tako da za vozickat imas ful.





nbiba -> RE: Novigrad (25.5.2009 18:28:43)

v Novigradu priporočam hotel Maestral. Mi smo bili zelo zadovoljni. Super hrana, ravno prav za sprehod do mesta, primeren prostor okrog hotela za otroke...




Splišni -> RE: Novigrad (25.5.2009 20:59:22)

Tale vila je čisto v centru, a ne? Tudi tam je plaža kar v redu, mogoče boste morali le malo poiskat pravi kraj, ker je kar precej velika. Vem, da je na enem delu peskovnik na plaži, pa tuši so, je pa betonirana, za v vodo so pa stopničke se mi zdi. Mi smo se včasih tudi tja šli kopat, čeprav smo bili v kampu Sirena, to je ob hoteloma Maestral in Laguna.
Tudi na drugo stran v centru, torej ne proti kampu, je fino za kopat, tam je še širša betonirana plaža in je fino, kadar piha veter in so drugje na morju ful valovi, tam jih pa ni, ker je en valobran narejen,s e mi zdi. Tudi tja smo se hodili kopat, če so bili valovi za plavanje enoinpolletnika previsoki.
Drugače se greste pa lahko kdaj tudi v bazen hotela Laguna kopat, tam se vsi iz kampa švercajo, pa nihče ne kontrolira. Sploh take z majhnimi otroci nihče ničesar ne vpraša.
Za sprehajat z vozičkom je fletno, potka ob morju pelje do kampa (mimo 2 hotelov), kakšnih 15 miinut hoje. Ob poti je peskovnik z leseno gusarsko ladjo.
V redu je v Novigradu. Tako fletno malo mestece.




Stran: [1]