Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: maxi cosi isofix in renault megane scenic 25.5.2009 15:16:22
|
|
|
|
Kliki
|
Mislim da ker moja kolegica ina tud senika in pa fjesto pa paše v pba avta.
|
|
|
|
RE: maxi cosi isofix in renault megane scenic 26.5.2009 10:22:05
|
|
|
|
Šaki
|
mislm da je naš imel tro,samo stoprocentna pa nism.. pomoje da odvisn od modela tikaj piše da se da. http://www.rsl.si/data/Cenik_Scenic%20Avantura_jun08.pdf drgač pa v gugle vtipkaj model avta in isofix zravn, če bo kaj dalo.
|
|
RE: maxi cosi isofix in renault megane scenic 26.5.2009 10:25:47
|
|
|
|
emaa
|
odvisno kateri, najin 2005 letnik ima isofix
|
|
|
|
RE: maxi cosi isofix in renault megane scenic 26.5.2009 15:54:33
|
|
|
|
zabica26
|
Sej če nima te možnosti, boste pa bazo montiral s pasom.
|
|
|
|
RE: maxi cosi isofix in renault megane scenic 26.5.2009 16:02:48
|
|
|
|
Deja
|
na strani od maxi cosija piše da je UNKNOWN - če paše... ja sej vem da se da namontirat samo s pasom, samo meni se zdi da je z izofixom varneje - navada pač...
|
|
[Brisano sporočilo] 27.5.2009 9:42:47
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: maxi cosi isofix in renault megane scenic 13.6.2009 22:32:46
|
|
|
|
Deja
|
sem prečekirala celi avto...nisem našla nič..... potem ko pa sem dol potegnila prevleke pa sem opazila napise ISOFIX in to na zadnjih sedežih (stranskih) in na sprednjem Prej nisem videla ker so prevleke prekrivale listke...
|
|
RE: maxi cosi isofix in renault megane scenic 15.6.2009 6:48:13
|
|
|
|
Hope2
|
IZVIRNO SPOROČILO: zabica26 Sej če nima te možnosti, boste pa bazo montiral s pasom. Točno tako, jaz v mojem nimam spredaj isofiksa (je samo zadaj), pa imam bazo namontirano s pasom, če je malček spredaj. Pol še sam lupinico gor fliknem je je vse ok in varno
< Sporočilo je popravil Hope2 -- 15.6.2009 6:52:00 >
|
|
|
|
RE: maxi cosi isofix in renault megane scenic 15.6.2009 6:52:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Ker si za na morje nameravamo sposodit Scenica (l.2006), me zanima ali ima kakšno možnost za montažo lupinice s podstavkom izofix. Zdaj imam podstavek montiran v Cliotu, pa me zanima glede na to da je Scenic novejši ali ima tudi možnost za montažo.... Seveda ima..
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.