naja78 -> tudi mi klic na pomoč-DUDA!!!! (25.5.2009 14:02:40)
|
OJLA! Tudi jaz bi prosila za dobre nasvete. Naš Lan je zelo trdnega,odločnega,bistrega,trmastega,.... karakterja,ne moreš ga takoj okol presnest,če že zelo težko.ko se za kaj odloči od tega ne odstopa.zakaj to pišem???? Ker ima Lan še vedno za spat dudiko.res samo za spat.dobi jo 20 min pred popoldanskim spanjem,in 20 min zvečer preden gre spat.ko po 15 min ko se zbudi pride k seb,mu jo vzamemo.jo kar sam da,ponavadi v zameno za kak bonbonček,čigumi,balonček,.....ne vedno,učasih se sam odloči,včasih. problem vidim v tem,ker ga ne mormo na nobeno finto,da bi to on dojel,da bi se to on sam odloču,da bi to dudiko nekam dal(npr:muci,ki ima mladičke,da bi mu kam padla,....da bi jo kje pozabil,...,da bi s čim zamenjal. počasi mi gre že s dudo na živce,ko gledam njegove zobe,ki se že kažejo lepo (beri:grdo)v loku,ne fajn,ampak že. imate kak nasvet,kako dobro fointo,ali pač naj počakamo.za dodiko bi naredu vse.ima pa še želvico,eno ninico.in to ima rad skupaj. še to:dudo smo že prerezali,kot sem brala,čerš da se je poklvarla,pa je mel pokvarjeno v ustih,ki je bla še bolj grozna.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] hvala in lp.
|
|
|
|