Lenck -> RE: vagisan in spolnost (26.5.2009 12:24:43)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen IZVIRNO SPOROČILO: Anja24 ne, drugače škoda, da sploh uporabljaš svečke. Svečke MORAM uporabljati. Tako mi je naročila ginekologinja. Zakaj praviš, da je škoda, da jih uporabljam? ker s spolnimi odnosi med uporabo svečk izničiš njihov namen - prvič, svečka je namenjena temu, da se v tebi raztopi in tam ostane, da zdravi, pri spolnem odnosu pa ne bo tako; drugič, pri vsakem takem zdravljenju je pametno počakati do konca zdravljenja, da se ta proces konča, sicer je lahko vse skupaj brez smisla oz. ozdravljenja (smiselno je tudi zdravljenje partnerja, če je tak primer) - pomisli malo, če si prehlajena in se zdraviš z zdravili, potem pa greš z mokrimi lasmi pozimi ven, napol naga, in se valjaš v snegu, potem pa še malo posediš, verjetno zdravila ne bodo imela ravno najboljšega efekta, ne? in čeprav sem ti napisala, kar sama menim, da je res, mislim tudi, da ne bo napak, če kaj prebereš navodila, kot je rožica napisala - zato so v škatli. poleg tega mi pa niti ni jasno, kako bi ti to prakticirala... dala svečko not, potem pa seksala? [sm=zmeden.gif]
|
|
|
|