|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   novemberke
19.5.2005 12:17:03   
Teni_
Kje ste in kako ste? Kako pa kaj kg?

Jaz sem super. Poleg vsega sem še zelo ponosna na Tejo, ker zdaj vsak dan spiva najmanj do 10. Danes sva do pol 12. Ve, da mora mamica spat:)-. Kg so še vedno isti - 3 kg kot na začetku. Sem kar srečna, da ne gre prehitro gor, 1. sem se do tega tedna zredila 5 kg.

LP,
Mojca:nosecka:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   novemberke
19.5.2005 12:24:50   
NinaŠ
Jaz sem tud OK, zadovoljna tudi s kilogrami (za razliko od prvič), ponosna na Anžeta ki sedaj spi celo noč v svoji posteljici brez zbujanja - od 20.00 do 6.00, potem pa še do 7.00 pri nama. Pa seveda navdušena nad sončkom v trebuščku, ki me vsak dan vsaj enkrat nežno pobrca (moram si pa vzeti čas, se uleči in se umiriti).

MojcaH kdaj pa vedve spat hodita, da lahko zjutraj tolk dolg spita? Jaz bi tud.... No ja, pri meni pa ati vzame Anžeta in gresta dopoldne na sprehod, da jaz kako uro lohk še podremam in v miru pripravim kosilo.

LP

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   novemberke
19.5.2005 12:27:02   
Teni_
Vedno gre spat med 21. in 21.30. Že skoraj od vsega začetka hodi tako spat, ker če jo dava prej, se ponoči zbuja. Samo prej sva vedno spali do 8 ali pol 9. Zdaj pa prileze iz posteljice in se vleže pri meni, pa spiva dalje. Bi še Teja dalje spala, pa čuti, ko se jaz premaknem(je sila po wc-ju), pa se zbudi.

LP,
Mojca:nosecka:

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   novemberke
19.5.2005 12:29:58   
NinaŠ
Ja tale WC - mi tud včasih samo zaradi tega vstanemo prej... :)-

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   novemberke
19.5.2005 14:14:08   
Andy13
Moje počutje je pa danes začuda veliko boljše. Včeraj sem prav težko zaspala, zjutraj pa nisem čutila nobene utrujenosti. Morda pa utrujenost počasi mineva, upam, da res. :)- Komaj čakam naslednji torek na NS, da vidim najino pikico.

Najin prijatelj nama je "prerokoval" fantka, to pa po nekem izračunu obnavljanja kromosomov, ki so za moškega na 3 leta, za žensko pa na 4 leta. Kot edini podatek je vzel najini letnici in videl, da je starejši moški kromosom in da naj bi bil deček. Bomo videli, pustimo se presenetiti. Vem pa, da bi moj skakal od veselja! :sloncek:

Lep pozdrav vsem, Andy

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   novemberke
19.5.2005 18:16:50   
Morgaine
Naj se vam pridružim tudi jaz. Sicer sem bolj pozna novemberka (rok 29. 11.), ampak vseeno sem novemberka.
Drugače pa pri meni slabosti še kar trajajo, pa tudi bruham še. Upam, da bo to kmalu minilo.
Spim pa tudi veliko več, kot sem spala običajno.
Drugače pa tudi jaz komaj čakam na nuhalno, ki jo imam nasljedni torek.
Lep večer želim vsem!

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   novemberke
20.5.2005 8:21:12   
Julijana
Pozdravljene vse:rozica:!

Pri meni je tudi vse OK mal mi je še slabo zvečer, kg so še zmerni, mogoče pol kg gor (je bila zaloga še od zime). Trebušček pa kar raste tako da imam kar probleme s hlačam, za ene sem mislila kolk dolg jih bom nosila pa je že kriza mal si bom pomagala še z elastiko al bojo pa kar odpete zaenkrat, pol bo pa treba mal v trgovino.
LPJ:nosecka:

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   novemberke
20.5.2005 11:04:21   
Andy13
Morgaine pozdravljena,

kje in kdaj pa boš imela NS? Tudi sama jo imam naslednji torek, moj PDP pa je 30.11.05

Lep pozdravček vsem, Andy

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   novemberke
21.5.2005 19:58:09   
Morgaine
Andy13 lep pozdrav tudi tebi.
Sem pa iz okolice Maribora, tako da grem na NS na Fontano. Že komaj čakam. :)

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?