Anonimen -> RE: plastične posode ob previjalni (25.5.2009 8:41:01)
|
Uporabljala sem pri prvi in tudi sedaj pri drugi dve posodici od sladoleda Planica [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image], umazano perilo sem metala v isti koš kot naše, ker nisem nikoli ločeno prala (se mi ne zdi smiselno, razen če je otrok alergik, potem ja). Koš za plenice imam Sangenic, sem ga dobila za darilo, sicer bi metala plenice v navaden koš za smeti v kuhinji. S tem, da sedaj tiste posebne folije itak ne uporabljam, ampak dam notri kar navadno vrečko za smeti in vsak drugi dan. Tudi jaz imam previjalno v spalnici. Krpice za kopanje in umivanje imam bombažne 10kom, s tem, da jih uporabljam še za vse mogoče druge stvari, namesto slinčka, blazinic za dojenje (še posebej na začetku, ko so bradavice bolj občutljive). Eni uporabljajo tudi krpice za enkratno uporabo, tudi v porodnišnici imajo take. Lahko tudi dve tetra plenički razrežeš na manjše kose, jih zarobiš in imaš krpice. Kaj rabiš in kaj ne, ugotoviš spotoma s prakso. V materinski povejo marsikaj uporabnega pa tudi marsikaj neuporabnega, kar ti zgolj oteži življenje, predvsem pa so predavanja prilagojena povprečnemu uporabniku, vsak potem naredi malce po svoje, glede na svoje potrebe.
|
|
|
|