šola za starše (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

tulipan -> šola za starše (19.5.2005 11:57:38)

Zanima me, ali ima katera s tem izkušnje: v našem kraju je šola za starše zadnjič ta mesec, saj je zaradi dopustov do septembra ni več, prostora pa ni več za se vpisat!
Tako vse mamice, ki imamo rok poleti, ne bomo mogle sodelovati. Kaj se vam zdi, da je šola zelo pomembna-vsaj tisto o dihanju, porodni bolečini, pa tudi negi novorojenčka- ali ne?
A ste vse obiskovale šolo za starše?
Hvala... :metulj:

darjatimci -> šola za starše (19.5.2005 12:02:45)

Najbrž v Kamniku,a ne,no jaz ti jo priporočam sama si navedla razloge,ki govorijo za obisk.Pojdi v kak bližnji kraj.

karmy -> šola za starše (19.5.2005 12:03:42)

pove ti nekaj koristnih nasvetov.. ampak te nikoli ne pripravi na porod... vseen pa priporočam obisk

malika -> šola za starše (19.5.2005 12:14:09)

Jaz sem zaradi službe veliko predavanj zamudila-ravno te o dihanju, porodu in negi. Pa je vseeno vse šlo.
Dihanje ti pokaže babica v poordni sobi, nego pa sestre potem na oddelku.
meni osebno ta materinska šola ni bila tako pomembna. Zdaj v drugo pa je itak ne obiskujem

NinaŠ -> šola za starše (19.5.2005 12:18:53)

Tako kot je rekla Malika - saj vse izveš v porodnišnici.
Sama sem sicer hodila v materinsko šolo, pa nič odnesla - mene so razočarali, itak pa je potem v praksi vse "drugače" in pomoje sploh nimaš časa mislit kaj vse si se tam naučil.

LP

tulipan -> šola za starše (19.5.2005 12:23:11)

Hvala za mnenja! V Novi Gorici je tak problem, najbližja šola je potem v Ajdovščini..je malo nerodno..

darjatimci -> šola za starše (19.5.2005 13:10:38)

Ja to je pa res mal nerodna zadeva,dihanje je meni zelo koristlo odvisno je od mamice,no pa tudi druge koristne informacije dobiš.

teta beta -> šola za starše (22.5.2005 15:54:02)

To je pa res nerodno. Kaj ne potrebuje partner potrdila, da je obiskoval šolo, če se hoče udeležiti poroda?

NinaŠ -> šola za starše (22.5.2005 19:12:58)

Kar se tiče predavanj se verjetno od kraja do kraja zelo razlikujejo in jaz sem bila na Jesenicah razočarana nad njimi - sicer ne vem kaj sem pričakovala, vsekakor več koristnih informacij in boljšo predstavitev vsega skupaj sigurno - pa nisem izvedela čisto nič novega... :zmeden:

Partener pa na Jesenicah NE potrebuje potrdila, da je obiskoval šolo in nornalno prisostvuje porodu - sicer sva ga dobila, ker je hodil z menoj na predavanja, ampak naju (še do danes) ni nihče povprašal po njem.

LP

Stran: [1]