summer410 -> RE: Dlake, dlake, dlakaste! :S (4.6.2009 8:42:27)
|
joj sem dodala link......oziroma ti bom še enkrat.....pač imaš srečo verjetno nimaš močnih korenin....jaz sem osebno videla majhne krastice pr prijatlci...pa sploh ne vem zakaj debatiram to tu s tabo...ker očitno dlake izginejo po tvojem...se spremenijo v zrak... Izvajalka obravnav pa me je pomirila oz. zatrdila, da je najhuje ravno prvič in sicer zato, ker je največ dlak oz. korenin. Ko te izpadejo, je vsaka naslednja obravnava manj boleča. Kot že omejeno, je treba nato dlake, ki začnejo rasti, pustiti popolnoma pri miru, saj tako najlepše same izpadejo. Sama se nisem mogla upreti skušnjavi in sem jih že ko so zrasle na dolžino približno 3 mm poskusila rahlo potegniti, v upanju, da bodo izpadle. Pa nič. Bile so tam kot vedno doslej po britju in bila sem prepričana, da zadeva dejansko ne deluje. Vendar upanje umre zadnje, zato sem jih naprej pustila rasti in upala, da vseeno izpadejo. Minil je še kakšen teden, torej skupaj dobra dva tedna od obravnave, dlake so že zrasle približno pol cm. In sem se odločila, da ponovno poskusim – prijela sem nekaj dlačic in jih skušala rahlo potegniti. In glej čudež – ne da bi karkoli čutila, so mi ostale v roki! Vzhičena nad rezultatom sem ponovno poskusila in dlačice so ostajale v rokah! To sem še nekajkrat ponovila v naslednjih dneh in dlačice so lepo izpadale – seveda pa ne vse, saj IPL odstrani samo dlake, ki so v času obravnave v fazi rasti. Sama sem imela precejšnjo srečo, saj mi jih je izpadlo ogromno. tu imaš pa opisan celoten postopek...verjetno je mal logično, da dlake ki izrastejo izpadejo...in se ne spremenijo verjetno v zrak.... http://www.planet-lepote.com/na_testu/ipl_trajno_odstranjevanje_dlak/stran=2
|
|
|
|