Lekarne v Italiji- se dobi? (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

lotoska -> Lekarne v Italiji- se dobi? (24.5.2009 13:23:51)

Ali mogoče ve katera, če se v Italiji dobijo kapljice Lefaxin (proti krčem)ali katere podobne?

bumerang -> RE: Lekarne v Italiji- se dobi? (24.5.2009 14:20:11)

Zagotovo imajo kakšno "zdravilo" in zdravilo ampak jaz bi se bolj kot kurativi posvetila preventivi.

anajmad -> RE: Lekarne v Italiji- se dobi? (24.5.2009 14:31:17)

IZVIRNO SPOROČILO: bumerang

Zagotovo imajo kakšno "zdravilo" in zdravilo ampak jaz bi se bolj kot kurativi posvetila preventivi.

To pa je odgovor na mestu[sm=smiley21.gif].
Se dobi. Ponavadi so mamice uporabljale ene granule,samo ne vem kako se imenujejo. Sej,če boš povedala,za kaj rabiš,ti bodo dali.

bumerang -> RE: Lekarne v Italiji- se dobi? (24.5.2009 14:40:20)

Nič manj informativen od tvojega, celo bolj. "Zdravila" so pač pripravki, na bazi zelišč ali homeopatske granule, zdravila pa pač to kar se smatra pod prava zdravila. In upam se trdit, da so z obojimi bolje založeni kot naše lekarne.
In kaj je narobe, če se posvetiš preventivi?

Mislim... nekaterim je pa res kamen na prste padel!

urška -> RE: Lekarne v Italiji- se dobi? (24.5.2009 14:59:09)

v italiji prodajajo millicon gocce. ti je isto kot lefaxin oz.lefax.

glen -> RE: Lekarne v Italiji- se dobi? (24.5.2009 19:31:37)

v It imajo Myliccon gocce(kot naše Sub simplex,meni so boljše mylicon) ali pa homeopatske granule Colikid.

P.s.
bumerang je najbrž hotela le povedati,da če ima otrok krče ob določeni uri ,mu moraš dati zdravilo kako uro prej ,da krče prepreči oz. jih omili,ker ko se krči enkrat začnejo,ne pomagajo več ne kaplice ne granule.
Naš črvek je imel krče ob 6 zvečer in sem mu zmeraj dala kaplice kako uro prej.
Prvih par dni so bili krči še zmeraj prisotni,samo v malo lažji obliki,počasi so pa izginili,ali pa je bilo samo napenjanje brez hudega joka.

lp

lotoska -> RE: Lekarne v Italiji- se dobi? (27.5.2009 21:59:03)

Hvala za odgovore in pomoč.

Stran: [1]