muška -> RE: kolikokrat ste(čez vikend)povabljeni na kosilo? (25.5.2009 13:45:44)
|
IZVIRNO SPOROČILO: mika IZVIRNO SPOROČILO: muška bolj redko pri enih in pri drugih. Mi prav paše tak, ker da bi vsako nedeljo morala romat k enemu ali drugemu se mi sfuzla pomoje. To je obveza tako za ene kot za druge! Muška, zakaj. A niste družina? Meni zelo veliko pomeni, da se usedemo skupaj in kakšno rečemo. Jaz sem otrok mojih staršev, mož svojih. In če pomislim, da bi se naju hčerka izogibala, ker bi ji bilo nedeljsko kosilo pri nas obveza, namesto sprostitev in ne bi prišla blizu, bi me zelo bolelo. Zakaj ne bi bili družina in zakaj bi se jih naj izogibala? Jaz tega ne jemljem tako! In zagotovo se ne izogibam nikomur! Nisem tip človeka, ki bi moral skoz pri nekom oz. na nekom viset. Z mojimi starši npr. živimo skupaj v hiši (vsak svoje nastropje), videvamo se ogromno, preživljamo skupaj popoldneve, dopoldneve, presedimo na klopci pred hišo ure in čvekamo .... zakaj bi morala viset pri njih še na kosilu? OK saj kdaj kaj skupaj skuhamo itd. ampak vsak vikend pa ne. Si tako starša kot mi zaslužimo malo fraj, a ni tako? Zakaj si recimo moja dva ne bi smela nedelje planirat po svoje? Tašča in tast gresta recimo vsako nedeljo pešačit na Urban, pa hvala bogu da gresta. In ko se ob nedeljah najavimo na obisk, tašča pove katero uro naj pridemo, in takrat gremo. In mi je čisto logično, da ju prej ne bo, ker sta na njunem klasičnem izletu. Zakaj bi mogla ostat doma v kuhni in nam kuhat kosilo, če ga pa znam sama tudi jaz? Se pa potem vsedemo po kosilu recimo skupaj in zabluzimo kakih par ur, a to pa ne šteje?
|
|
|
|