Jazzy1 -> RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) (3.6.2009 10:52:24)
|
Dan. danes sem že bila pri dr. ker imam ful zatečene madlje. Zdej čakam na krvne izvide da pol pokličem in da vidim al je virusno al ne. Upam, seveda da ne, zaradi Lije. Drugače pa da vas na hitro pokomentiram: leda - seveda ima vsak svoj stil oblačenja in načeloma se strinjam da smo vsi dovolj zreli da sprejmemo tudi drugačne poglede. Ampak morda je tovrsten komentar vseen nepotreben (sej tvojga posta niti nisem v celoti prebrala, ga ne najdem, samo nadaljevalne sem, tako da sori če sem kaj narobe razumela), ker v končni fazi veš da nismo povsem ravnodušni kar se tiče komentarjev o njih. In ker konec koncev res ni pomembno, ali je kakšna punčka kičasta al pa fantovsko oblečena! Veliko bolj je važno, da se mamici (oz. staršem) zdi krasna in občutno manj, kakšna je drugim. Alenka - me veseli, da je Sara bolje Lara - upam, da flekci niso nič hujšega, čeprav Lija je imela podobne, ko je imela alergijo.... Zdaj grem pa nekaj pojest. Sem lačna k volk! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
|
|
|
|