*bubi* -> RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) (29.5.2009 22:03:03)
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Punce a že razmišljate kaj o vozičku marela in če o katerem? Jaz sem gledala Prego, take lepe roza barve je, pa še enega drugega na Babyshopu. Ko bo šla k babici v varstvo bosta imeli tam PP in če bova midve še šle, kar bova popoldne, ko pridem iz službe po njo še kam bom mogla stalno zjutraj in ko jo prevzamem še voziček basat v avto. Po 70 € sta dva taka, ki sta mi všeč, pa gre naklon hrbtni tudi v ležeči položaj. pf, se ful navadiš takole z vozičkom in res ni problem. Ko je bubi šel v privat varstvo, sem ga vsako jutro z vozičkom ven peljala, varuška si ga je dala v avto in ga je imela za sprehode. Tudi zdaj bubiko vedno peljem z vozičkom v garažo, tako da ga imam vedno v avtu, ko greva recimo k babici. Tudi če pride babica po njo, ji dam voziček zraven. Kaj hočem povedat - voziček je vedno tam, kjer je bubika. [sm=smiley1.gif] Seveda pride to v poštev pri lahkem, dobro zložljivem vozičku. Kar PP je. Ker terenca se mi niti slučajno ne bi dalo kolesa dol jemat in v avto dvigovat.
|
|
|
|