gold fish -> RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) (27.5.2009 18:19:05)
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: coko Pozdravček vsem skupaj! Kako ste? Imam eno prošnjo za vas. In sicer, rada bi zamenjala svojega G in me zanima, če mi lahko katera kakšnega priporoča (m/ž) - Ljubljana z okolico. Namreč gre se za to, da sem čisto razočarana nad dosedanjim. Po porodu mi je komisija iz P priporočala (pisno) naj opravim določene preiskave. Najprej mi je moj G obljubljal, da bom šla na te preiskave, sedaj pa se izmika, pa ne vem zakaj. Oz. se okrog govori, da zelo rad pošilja na druga mnenja (to mi je malce znano), potem pa teh mnenj ne upošteva. Kar neki. Do sedaj sem bila že 3x pri njemu in sem mu vedno tudi omenila preiskave, pa je samo pokimal. Nobene napotnice, nič. No, če mi lahko kakšnega/-no priporočate bi bila zelo vesela. Še posebej, ker so ti G že toliko zasedeni in ne sprejemajo novih pacientov. Lahko mi sporočite tudi po z.s. Hvala! Upam, da najdeš dobrega ginekologa, žal ti pa ne morem pomagati, ker sem iz drugega dela Slovenije. Lepo se imej. coko...pozdrav še od mene.... tud jaz žal ne znam pomagati, sem iz MB... ...držim pa pesti, da ti uspe najti enega normalnega gin. ....[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley31.gif[/image]
|
|
|
|