|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :)
25.5.2009 21:24:14   
Lara Croft
Pa saj ga ful ne rabi tudi ne, ampak če že nekaj kupuješ, bi jaz hotela recimo, če bi bila babica, da bi vnukinja imela nek stolček pri meni, če pride na obisk in je.

To je pa res vržen soud proč... user posted image Razen, če je tam vsak dan za vsaj dva obroka.... Jaz sem si kupla v pikapolonici torbo, ki se spremeni v stolček, lepo zapneš na vsak stol in Lara lepo poje...

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 401
25.5.2009 21:26:48   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: pf

IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Jaz pa sploh ne vidim razloga, da bi ji kruh dajala....

Midve greva na dopoldanski sprehod vsak dan z avtom, ker pač tu pri nas glih ni nekak za voziček, zato greva po dopoldanski malici in se kar par ur potepava, zato ji vmes dam kak piškot včasih, ali pa žemljico, da punca lažje dočaka kosilo, ker drugače bi bila lačna, meni pa se za eno uro tudi ne da miške v avto dajat in luftat, pa vozek v mestu vun, pa pol not. Saj veš kaj mislim.

Jaz vzamem kar sadno kašico ali pa banano in se nekje na kavi ustavim pa mu jo dam. No tudi žemljico mu dam včasih ali pa rogljiček ampak to bolj 2, 3 koščke ko jaz jemuser posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 402
25.5.2009 21:27:11   
pf
Jaz sem za večerjo pojedla četrt žemlje, malo piščančjih prsi. Pazi to je klobasa. Pa štiri medenjake. A ne da bi bilo bolje, da bi pojedla pol žemlje, namesto da sem kekse zmlatla? Po moje sem imela vizijo, da se bodo pokvarili, če jih ne snedem. user posted image   user posted image   user posted image   Lara upam, da tebi gre kaj bolje.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 403
25.5.2009 21:27:28   
meta21

Pa saj ga ful ne rabi tudi ne, ampak če že nekaj kupuješ, bi jaz hotela recimo, če bi bila babica, da bi vnukinja imela nek stolček pri meni, če pride na obisk in je.

To je pa res vržen soud proč... user posted image Razen, če je tam vsak dan za vsaj dva obroka.... Jaz sem si kupla v pikapolonici torbo, ki se spremeni v stolček, lepo zapneš na vsak stol in Lara lepo poje...

Res? To bi pa jaz tud mela....

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 404
25.5.2009 21:28:04   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

IZVIRNO SPOROČILO: pf

Jaz pa sploh ne vidim razloga, da bi ji kruh dajala....

Midve greva na dopoldanski sprehod vsak dan z avtom, ker pač tu pri nas glih ni nekak za voziček, zato greva po dopoldanski malici in se kar par ur potepava, zato ji vmes dam kak piškot včasih, ali pa žemljico, da punca lažje dočaka kosilo, ker drugače bi bila lačna, meni pa se za eno uro tudi ne da miške v avto dajat in luftat, pa vozek v mestu vun, pa pol not. Saj veš kaj mislim.

Jaz vzamem kar sadno kašico ali pa banano in se nekje na kavi ustavim pa mu jo dam. No tudi žemljico mu dam včasih ali pa rogljiček ampak to bolj 2, 3 koščke ko jaz jemuser posted image

Po sadni kašici midve greva, zato ji dam pol malo kruhca.

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 405
25.5.2009 21:28:30   
ključek
jutr mam zobarja, mama boš z mano šla, se bova skupi drla kr oba.............user posted image user posted image user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 406
25.5.2009 21:28:56   
arabela*

jaz ko gremo ven,ji vzamem zraven kašico,tisto v glažu,pa čajeka ali pa vodo...pa zjutraj,ko gremo na kafe običajno,si jaz kupim sendvič,pa tisto gloda od mene stran (žemlja in poli maksi ima rada)..

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 407
25.5.2009 21:30:06   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija*takole za augenmas potešit si poglejte siolkak se potem tisti na zadnji sliki reče - lubenice?

Ma kako je to možno, no???

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 408
25.5.2009 21:30:18   
pf

Saj pravim, da ga ne rabi ful pri babici, ampak recimo, da glede na to, da ona ne gleda na denar ravno in kupi glih kaj ji je, bi bilo bolje, da bi imela neko različico trip trapa tam. Recimo.

Neposredna povezava do sporočila: 409
25.5.2009 21:30:34   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

jutr mam zobarja, mama boš z mano šla, se bova skupi drla kr oba.............user posted image user posted image user posted image

user posted image

kaj ti bo delal??

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 410
25.5.2009 21:31:06   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08

Sej veš kje je Maun, ne user posted image

mislim, da...user posted image

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 411
25.5.2009 21:32:17   
pf

Bog ti naj pomaga, če ti že jaz ne morem. user posted image user posted image user posted image HB nimam težav z zobmi, ker se bojim zobarja ko hudič križa. Najraje vidim, da me pogleda in reče, da je vse ok.

user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 412
25.5.2009 21:33:49   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

user posted image

kaj ti bo delal??

plomba k mi je vn padla.........bo treba porihtat........

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 413
25.5.2009 21:34:01   
pf
Gold fish kako prst? Je zadeva rešena upam.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 414
25.5.2009 21:36:17   
Lara Croft

Ma to mora bit pa tako noro lep filing...ko te prvič mama(m) pokliče!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja, ful se to lepo sliši, čeprav ne vem,kaj ima Lara takrat v mislih... user posted image user posted image

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 415
25.5.2009 21:36:59   
Čarli08
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

Sej veš kje je Maun, ne user posted image

mislim, da...user posted image

Gostilna, ne otok  user posted image user posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 416
25.5.2009 21:37:36   
meta21

jaz ko gremo ven,ji vzamem zraven kašico,tisto v glažu,pa čajeka ali pa vodo...pa zjutraj,ko gremo na kafe običajno,si jaz kupim sendvič,pa tisto gloda od mene stran (žemlja in poli maksi ima rada)..

Jaz isto, samo salame mu še nisem dala. Se mi zdi da ima preveč soli in ostalega notri.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 417
25.5.2009 21:37:51   
pf

Ma to mora bit pa tako noro lep filing...ko te prvič mama(m) pokliče!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja, ful se to lepo sliši, čeprav ne vem,kaj ima Lara takrat v mislih... user posted image user posted image

Po moje nič kaj. Pač sliši nekaj, kar se ponavlja in ponovi. Kaj pa vem, če ravno že ve kaj je to pri vrabcu.

Neposredna povezava do sporočila: 418
25.5.2009 21:38:12   
arabela*

user posted image

kaj ti bo delal??

eh..pa to ni nič...

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 419
25.5.2009 21:38:23   
Čarli08
Fiši, poročaj, kako prst, pa fizio, pa pregled, če se ne motim

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 420
25.5.2009 21:39:47   
pf
Jaz ji tudi nisem še dala polike. Ni to za take bavce male. Še za nas ni, ker je to en sam konzervans s kupom odpadnega piščančjega mesa, ampak dobro.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 421
25.5.2009 21:40:04   
ključek

user posted image

kaj ti bo delal??

eh..pa to ni nič...

mam eno ogromno luknjo v zobu in boli k sam user posted image , in k mi bo vrtala, bo cel kažin.......ajutooooooooooooooooooo.....................user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 422
25.5.2009 21:41:07   
pf

user posted image

kaj ti bo delal??

eh..pa to ni nič...

Ja tak hudo ajnfoh tudi ni. Je kar zalogaj. Kak je sveder v igri je že kriza.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 423
25.5.2009 21:41:09   
gold fish

Ah Meta, Fiška gre danes noht sanirat, pa držimo pesti zanjo. Pred tem si je pa krempeljčke nalakirala user posted image

tiste na roki sem jaz mislila ...user posted image ...user posted image

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 424
25.5.2009 21:41:34   
arabela*
M tudi že mama govori,pa atata...pa ada(namesto ana),pa indijanca zna,tisto,ko si z roko ploska po ustih in doni zraven(če se razumemo)...pa ploskat,pa pa,pa že da...kaj še?? pa tepst se zna...sem cela plava že zraven nje....ne vem po kom ima to...user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?