pf -> RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) (12.6.2009 22:46:10)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna Nasa puncka je imela pa danes tezave s kakanjem...je spala...nakar iz cistega miru zacne jokat, ma to ni bil tak navaden jok, to se je drla, vrescala, v faco je bila cisto rdeca...najprej sem se ustrasila,ne vem zakaj sem pomislila, da ima nekaj v ustih in da ji ne gre, ne gor ne dol...ma vam pravim, da od bolecin sploh ni mogla do sape priti... Jo vzamem v narocje in se bogica zacne zvijat in stiskat k meni, takoj sem vedela, da jo matra v trebuscku oz. da ne more kakca ven spustiti... Zvijala se je kakih pet minut, jaz sem ji sladko kamilico ponudila, jo je spila, ...a kakala ni...le en drobckan koscek je bil viden na pamperski... Zdaj pa ne vem...sem ze cisto zmesana od teh "domacih receptov"...vse sem pomesala, a ji dam kompot narejen iz suhih sliv, al se da caj iz suhih borovnic...slisala sam in za eno in za drugo varianto...pa ne vem ktero ji dati....[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Ma kaj je to, tvoja tudi. Jaz ji dam malo sliv v kašico, ali pa slivov frutek, sem pa kupila že tudi slivov sokec, ampak ji ga še nisem dala.
|
|
|
|