AinB -> RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) (12.6.2009 21:49:43)
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Danes sva šle z Lano v Interspar po špecerijo in vzamemo marelo novo, ker sem voziček PP pametna z vapom oprala in s krtačo tak načohala, da bo za krompirjeve počitnice glih suh. Pa lepo prideva na parkplac, pa dam voziček ven, pa malo not in greva. Tu vse super, mala uživa, jaz vesela, ker je že prva kolegica, ki smo se srečala opazila, da imamo novo marelo in da je lepa itd. Nakupiva, greva še malo na šprancir, nakar je nastopila lakota in sva šle proti avtu. Spet postopek, Lano v avto, kuferam odprem, hočem zložit voziček, pa ni šlo. Probam prvič, drugič, tretjič, mala nestrpna, meni že tudi ni dosti manjkalo. Probavam, probavam, nakar sem naglas rekla (v bistvu sama sebi, ampak slišali so me pa tudi drugi), da al se zapreš, ali pa greš v kanto. Ni šlo. Tišim voz odprt not, obračam na vse možne načine, pa not, pa ven, pa not, pa ven. Pol sem je pa HB usmilil en gospod in me je prišel tak previdno vprašat, če mi pomaga. Da imajo tudi voziček marelo nekaj podobnega in da je tudi tak težko šlo zložiti dokler se zadeva ne ulaufa. Jutri bo WD pel, da ne bo spet težav. Raj kr z navadnim oljem namaži, ker WD-40 samo še večje sr... naredi.
|
|
|
|