|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :)
12.6.2009 21:42:45   
leda
kaj pa je to

čak mal olivija. nisi vedla, kaj je štakor in sem si rekla, ma to je una generacija, ki RES ne zna srbohrvaškobosansko, ampak so kar direkt na angleščini gor zrasli. zdej pa to. kdo torej si?!!??

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 3876
12.6.2009 21:43:25   
*bubi*

IZVIRNO SPOROČILO: Olivija*

IZVIRNO SPOROČILO: AinB

IZVIRNO SPOROČILO: leda
mamo pol egg sendvičev manj

kaj pa je to user posted image

Zdej pa točno vem kaj ti bomo za r.d. nabavili (jugo - angleško - koroški slovar user posted image ), da boš lahko v debatah sodelovala. Pa miniaturno verzijo, da jo boš lahko na šiht sabo nosila user posted image user posted image user posted image

a meni user posted image
sploh ne bom upala več kaj vprašat user posted image user posted image user posted image

ok, okoli teh egg sendvičev. Jaz sem si nekako predstavljala, da pač dajo trdo kuhana jajca not.
Pa prej je leda napisala, da majonezo. To je to.... pač ne tisti klasični sendvič s klobado in sirom.

sem ful mimo brcnila? user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 3877
12.6.2009 21:44:30   
Olivija*
IZVIRNO SPOROČILO: AinB

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

M je danes palačinko probala, pa lubenico je jedla..

Pri nas je bil tudi danes dan D, probal je svoj prvi junk fud (krompirček iz Mc Donaldsa) in neizmerno užival.

sicer nisem ponosna na to...ampak naša A je tudi že probala junk krompirček, prejšnji mesec v burger kingu v celovcu.
potem je pa meta napisala, kako ta krompirček ostane cel teden rumen, če ga zapreš v kozarec in postaviš na okno...sem se kar malo zgrozila, kaj sem ji dala probat user posted image

(odgovor članu AinB)
Neposredna povezava do sporočila: 3878
12.6.2009 21:45:18   
alysa
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

pa res je septembrka, Anžeta ima user posted image

Kaj če bi nam malo povedala, kako vama gre, Alysa?

V redu, mali pridno raste in je vedno večji nagajivčekuser posted image user posted image ... js mam pa po dolgem času spet čas, da vas malo spremljam ... sam, ko enkrat ven padeš, je kr kriza, se ponovno vklopit user posted image   tako da lepo klepetajte še naprej

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3879
12.6.2009 21:45:48   
*bubi*
Nekaj takega:
http://www.freefoto.com/images/09/37/09_37_16---Egg-Sandwich_web.jpg

user posted image

Al pa celo umešana jajca:
http://lh4.ggpht.com/eat4fun/R9wMMTpKFhI/AAAAAAAAAcg/aa3LayOxMTs/s400/egg_sandwich.jpg

Jao, mi gre na živce, ko ne morem direkt slikic limat user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil *bubi* -- 12.6.2009 21:46:55 >

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3880
12.6.2009 21:46:07   
leda
Se mi je zdelo, da sem te videla, pa nisem upala nič omenit

mah. tut jst morm kdaj kej kupit, aneda. čeprav sem ravno ful srečna, ker je moja draga prijateljica izgubila upanje, da se bo še kdajkoli stlačila v svoje krasne majce velikosti m in sem jih dobila en kup. no, mal srečna, mal pa tečna. od kdaj so meni, ki sem vedno nosila xs, m kot ulite? in res ne štekam, kako sta nahujši posledica dveh porodov širša ramena in večji podplat??!!

(odgovor članu AinB)
Neposredna povezava do sporočila: 3881
12.6.2009 21:47:16   
pf
Danes sva šle z Lano v Interspar po špecerijo in vzamemo marelo novo, ker sem voziček PP pametna z vapom oprala in s krtačo tak načohala, da bo za krompirjeve počitnice glih suh. Pa lepo prideva na parkplac, pa dam voziček ven, pa malo not in greva. Tu vse super, mala uživa, jaz vesela, ker je že prva kolegica, ki smo se srečala opazila, da imamo novo marelo in da je lepa itd. Nakupiva, greva še malo na šprancir, nakar je nastopila lakota in sva šle proti avtu. Spet postopek, Lano v avto, kuferam odprem, hočem zložit voziček, pa ni šlo. Probam prvič, drugič, tretjič, mala nestrpna, meni že tudi ni dosti manjkalo. Probavam, probavam, nakar sem naglas rekla (v bistvu sama sebi, ampak slišali so me pa tudi drugi), da al se zapreš, ali pa greš v kanto. Ni šlo. Tišim voz odprt not, obračam na vse možne načine, pa not, pa ven, pa not, pa ven. Pol sem je pa HB usmilil en gospod in me je prišel tak previdno vprašat, če mi pomaga. Da imajo tudi voziček marelo nekaj podobnega in da je tudi tak težko šlo zložiti dokler se zadeva ne ulaufa. Jutri bo WD pel, da ne bo spet težav. 

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3882
12.6.2009 21:47:38   
Olivija*
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*
ok, okoli teh egg sendvičev. Jaz sem si nekako predstavljala, da pač dajo trdo kuhana jajca not.
Pa prej je leda napisala, da majonezo. To je to.... pač ne tisti klasični sendvič s klobado in sirom.

sem ful mimo brcnila? user posted image

no, nekaj takega sem si tudi jaz predstavljala in ko je to prvič omenila, sem si mislila, pač, okej. ampak je potem še enkrat in sem morala vprašat kaj je zdej to en višek kulinarike.

mimogrede, prevod besede egg že poznam, ne pa besedne zveze egg sendvič user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3883
12.6.2009 21:47:40   
leda
Pa prej je leda napisala, da majonezo.

angleški jajčni sendvič v ledini varianti: na drobno nasekljaš trdo kuhana jajca, primešaš majonezo in svež drobnjak.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3884
12.6.2009 21:48:18   
*bubi*
ti se kar še oglasi. Pa kako slikico lahko tudi nalimaš user posted image

(odgovor članu alysa)
Neposredna povezava do sporočila: 3885
12.6.2009 21:49:35   
leda
kaj je zdej to en višek kulinarike.

ma kaki. otrokom je všeč. zoji torej. jst sem pa tut en velik otrok tu in tam user posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 3886
12.6.2009 21:49:43   
AinB
IZVIRNO SPOROČILO: pf

Danes sva šle z Lano v Interspar po špecerijo in vzamemo marelo novo, ker sem voziček PP pametna z vapom oprala in s krtačo tak načohala, da bo za krompirjeve počitnice glih suh. Pa lepo prideva na parkplac, pa dam voziček ven, pa malo not in greva. Tu vse super, mala uživa, jaz vesela, ker je že prva kolegica, ki smo se srečala opazila, da imamo novo marelo in da je lepa itd. Nakupiva, greva še malo na šprancir, nakar je nastopila lakota in sva šle proti avtu. Spet postopek, Lano v avto, kuferam odprem, hočem zložit voziček, pa ni šlo. Probam prvič, drugič, tretjič, mala nestrpna, meni že tudi ni dosti manjkalo. Probavam, probavam, nakar sem naglas rekla (v bistvu sama sebi, ampak slišali so me pa tudi drugi), da al se zapreš, ali pa greš v kanto. Ni šlo. Tišim voz odprt not, obračam na vse možne načine, pa not, pa ven, pa not, pa ven. Pol sem je pa HB usmilil en gospod in me je prišel tak previdno vprašat, če mi pomaga. Da imajo tudi voziček marelo nekaj podobnega in da je tudi tak težko šlo zložiti dokler se zadeva ne ulaufa. Jutri bo WD pel, da ne bo spet težav. 

Raj kr z navadnim oljem namaži, ker WD-40 samo še večje sr... naredi.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3887
12.6.2009 21:49:54   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: pf

Gloria kdaj ti štartaš s službo?

...12.08. se mi izteče porodniška,pol mam pa dopust tak da računam nekje po prvi svečki.,...no tko smo se tudi danes pogovarjal...pa še omenila sem im za 11.09.ko ma Nik pregled na infekcijski in za 16.09. ko se sestra poročiuser posted image ...pa ni bilo nobene panike ,je tko fajn ko se da vse zmenit z šefiuser posted image ...

NIK:mami ti si moja ljubica :)

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3888
12.6.2009 21:50:08   
gloria
...čer....

NIK:mami ti si moja ljubica :)

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 3889
12.6.2009 21:50:27   
leda
alysa, sem te spodbodla, kakor sem bila tudi sama spodbodena...sem pa kar neki časa sam špegala tu in tam user posted image

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 3890
12.6.2009 21:51:48   
AinB

alysa, sem te spodbodla, kakor sem bila tudi sama spodbodena...sem pa kar neki časa sam špegala tu in tam user posted image

Zdej ma pa svojo rubriko - Ledini monologi   user posted image user posted image

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 3891
12.6.2009 21:52:47   
arabela*
pf,si me nasmejala..user posted image     ...ma kaj kupuješ,če imaš  doma???
Jaz sem Anejinega oprala,zunaj posušila in ga sedaj uporabljama....teh par mesecev še samo...

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 3892
12.6.2009 21:54:10   
pf
Jaz bom počasi zvalila jajco, ker že debelo uro in nekaj sedim pred računalnikom. Me že tazadnja boli, pa magari je oblazinjena. user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3893
12.6.2009 21:54:32   
leda
Zdej ma pa svojo rubriko - Ledini monologi

draga moja, to je šele začetek. pol bodo še (stran glej user posted image ) strokovni nasveti, pa knjižna polica, pa...

škoda, ker nas rr ne plačuje. še malo, pa bomo v službi in bo časa veliko manj. vsaj za rr.

(odgovor članu AinB)
Neposredna povezava do sporočila: 3894
12.6.2009 21:54:37   
gold fish

ne vem, če ni alysa celo koroška septembrka.... če se prav spomnim...
no, mi gremo jutri spet malo v tiste lušne kraje user posted image

je septembrka je....pa korošica tud..... 

olivija...mogoče ga mi trije jutri tud mahnemo v tisto smer.....      druga opcija pa je ...konjeniški klub ima dan odprtih vrat in imajo neki mini zoo, brezplačni ogled in jahanje konjev, ...... pa še gruntamo..... 

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 3895
12.6.2009 21:56:16   
AinB

(stran glej user posted image ) strokovni nasveti,

user posted image

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 3896
12.6.2009 21:56:47   
Čarli08
Moj si je vzel športni večer. Jaz sem si pa zdejle eno pivičko odprla user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3897
12.6.2009 21:57:07   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

pf,si me nasmejala..user posted image     ...ma kaj kupuješ,če imaš  doma???
Jaz sem Anejinega oprala,zunaj posušila in ga sedaj uporabljama....teh par mesecev še samo...

PP-ja bo imela babica, ko bo čuvala L, Baby welt bo pa doma, ker bova popoldne še tudi kam šle, pa za na morje,  da ne bom kot danes not voz, pa ven, pa not, pa ven.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3898
12.6.2009 21:57:17   
AinB
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08

Moj si je vzel športni večer. Jaz sem si pa zdejle eno pivičko odprla user posted image

go Čarli .... user posted image

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 3899
12.6.2009 21:57:42   
Olivija*
Pa prej je leda napisala, da majonezo.

angleški jajčni sendvič v ledini varianti: na drobno nasekljaš trdo kuhana jajca, primešaš majonezo in svež drobnjak.

sliši se dobro, bomo še mi kdaj probali.
a žabo v luknji ste tudi že probali? ta je meni vše, pa najljubšemu tudi.  recept tukaj

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 3900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ko vam dojenček pade s postelje ...
Hitro se nam lahko zgodi, da v trenutku nepazljivosti nepričakovano naše malo, neubogljeno bitje pade s postelje ali cel...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.