Lara Croft -> RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) (11.6.2009 23:41:38)
|
Olivija.... Nimam recepta za marmeljat, vse od oka delam... PF pa se je odločla, da ne zna lepit fotk gor in pika... Fiška, sem se ti narežala...... zvarki in to.... Jst sem se tudi imela fajn včeraj..... Bubi.... sem se ti že tam zahvalila za vse, tko da se, za spremembo, ne bom še tle.. Je pa Lara navdušena na ribico.... Kaki kriki in mahanje..... Se pa zahvaljujem vsem, za poslane fotke..... PF..... hvala za nasvet, glede zapiranja marmelade...... sem točno to gruntala, kako je moja mat to delala pred leti.... ma zdej kr je je..... dva pokrovčka je potegnilo, ostali so pač v hladilniku... Me ni blo nič danes, ne... sem imela ogromno opravkov.... Ko sem prišla domov pa se me je moja hčerkia tko razveselila.... ma joj, kako je vriskala.... Čarli... fruktozo kupujem kar v DMju.... sem pa zadnje cajte začela rajši uporabljat rjav sladkor.... sej ne vem, kaj je boljše... Štakor? O matr, bi kmalu vrnila milo za žajfo..... bi si že zmislila kako žaljivko.... Lara se je pa danes iz sedečega položaja spravila na trebuh, potegnila škatlo v kateri imamo papir k sebi, in mi vse ven zmetala.... hahaha..... Matr, moram ful pazit, kdaj pošljem sporočilo, ker mi kar naprej prekinja povezavo.... ne vemo, kaj je, se ne da uštimat.... No, zdej grem pa lahko spat....
|
|
|
|