pf -> RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) (11.6.2009 8:42:52)
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda mene pa zanima, če so tisti no name avtosedeži, ki so po 70 eur, res tolk zanič, da se jih ne splača kupit kot rezervni avtosedež oziroma za občasno uporabo (da bi ga lahko tast imel pri roki, ko bodo našo punco merkali)... zanimiva dilema... žal ne znam pomagat, sem ravno za seniorko kupila enga za manj keša; hvala bubi! juniorka pa se bo usedla v enga, ki ga morm pogruntat kako ga oprat. prvič po treh letih (tlele je en smajli, ki zardeva). Jaz sem kupila enega za manj denarja, da bosta imela starša ga, ker bosta pazila Lano. Ne vem kje se itak ne bodo vozili. Res je, da tak ful kvaliteten ni, ampak sem si pol študirala. Madonca saj vsi niti nimajo za nevem kak sedež denarja. Eni zaslužijo 450, 500 €, eni še to ne, ali pa so brez službe. Ti tudi ne kupijo tobija, romerja in vozijo otročke v nizkocenovnem sedežu. A veste kaj mislim? Meni osebno je tu kvaliteta bolj pomembna kot denar in bomo verjetno kupili romerja, ampak vsi pa ne morejo tako razmišljati. Starši so doma v mestu, mogoče se bodo šli kdaj kopat, ali pa k omi v en bližje oddaljen kraj, mogoče kak nakupovalni center, ampak to je vse v Bistrici. Moja starša sta dosti peš in vem, da je ne bosta v avto dala mogoče več kot enkrat na teden.
|
|
|
|