Lara Croft -> RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) (7.6.2009 11:50:09)
|
Joj ženske, kaku sem se jst prej razkurla v Tušu..... Sem bla ravno na blagajni, ko pride ena Italijanka in lepo vpraša glede cene nekega darilnega papirja, ki ga je kupila.... na računu je imela eno ceno, na polici pa, da je videla drugo... Pa ji prodajalka reče, da ta papir stane več, ker je ročno delan in da je vidla ceno kakega drugega... (Italijanka je govorila v italijanščini, trgovka je vse razumela, odgovarjala pa je v slovenščini) Ker pa ta ženska ni razumela slovensko ni razumela, kaj ji pravi.... Pa ji lepo reče: prosim kaj? (v italijanščini) Ona kura od kasjerke pa tiho.... Potem sem ji pač jaz odgovorila. No in potem je ta gospa želela zamenjati to rolo papirja za dve, tisti cenejši in je vprašala, da če lahko... In ta trgovka ji reče, da ne. Ej babe, jst nisem mogla bit tiho.... že samo njen odnos me je zmotil in nepripravljenost, da bi pomagala..... potem pa ji še reče, da se ne da menjat?! Ma sem jo kr napizdila, presneta baba..... sem ji rekla, da kako lahko to reče?! Pa pred petimi minutami je kupla!! Mislim kr nekaj časa ima možnost priti menjat!! Jooooooj, ma ji je blo kr nerodno... Sem kr rekla tej ženski, da se to sigurno da menjat in da naj se ne pusti odgnat.... Je ta kura se potem izgovarjala, da more it na informacije, če hoče menjat inbla bla bla.... Mislim, jaka muda in na informacije.... No, potem je zrihtala, sem čekirala.... Presnete tuševke, sem že dostkrat čula kritike, da kakšne so.... fuj!
|
|
|
|