|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :)
25.5.2009 9:28:56   
*bubi*
Dobro jutro!

Sem čisto zadaj, tak da ne vem, če ste odgovorile, ampak bom vseeno napisala, ker bom potem pozabila:
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Jaz pa še kar čakam odločbo za vrtec.

Jst pa moram do torka nesti v vrtec vse papirje.... obrazec vrt1, dohodnino, potrdilo, da si zaposlen, mimogrede, kje to potrdilo dobi s.p???? user posted image

Sem hotela tega smejkota dat, ki oke vrti... pa sem zraven razmišljala, kako se vam da te smejkote iskat.... user posted image

Kaj avto, če je na lizing je treba tudi vpisat? Sej v bistvu ni tvoj, dokler ga ne odplačaš...

kaj??? to tudi hočejo???????

NE, ni treba nosit v službo štempljat. Do nedavnega je bilo tako, da je bilo treba v službi štempljat, da si tam zaposlen, zdaj pa ni treba več. Samo izpolniš in s podpisom jamčiš za resničnost podatkov.

Fotokopije dohodnine tudi ni treba več prilagat, ker s podpisom dovoliš, da sami dobijo podatke iz DURSa.

avto - jaz en bi vpisala, če nisem lastnik oz. formalno ni moj user posted image Drugače pa se tukaj gleda in upošteva samo lastništvo avtov nad neko vrednostjo. Napisat pa je treba vse.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 251
25.5.2009 9:29:02   
*bubi*

IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK

kateri lahko pošljem eno fotko od Marije, da mi jo da gor na RR?

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Joj, kaki cuker mali. Nje pa res že dolgo nismo videli user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 252
25.5.2009 9:29:04   
*bubi*

IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

....ma se mi ne da...... sem si šrišla nohte lakirat...pa še vmes malo na rr....

včeraj si si noht lakirala, da ti ga danes dol potegnejo? user posted image

Joj, kar boli me, ko te berem, držim pesti, da fajn zrihtaš danes. Pa upam, da meni tudi telefon kaj zazvoni user posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 253
25.5.2009 9:36:58   
*bubi*

IZVIRNO SPOROČILO: leda

al pa delam s kolegico, ki fura galerijo v labinu in smo tam v apartmaju. če pa bi namest hotela raj apartma, sem si jst glih zanč dvojne fensi nagledala, ko so frendi neki iskal. kar vpraši, majo sajte...

bubi, maš kak nasvet za avtosedež za zojo? počas bo treba elo izselit iz lupinice in jo dat v zojin stolček.

Daj meni kak link pošlji, no. Se mi bo zmešalo od vse ponudbe in nepoznavanja krajev/plaž.
Recimo najdem na Lošinju en fajn hotel, pa še malo po drugih straneh berem opise istega hotela in najdem tole: Dostop do plaže po stopnicah.user posted image
90% agencij bo to zamolčalo, potem pa naj jaz vlačim vozek vsak dan nekajkrat po štelgah user posted image user posted image user posted image Kaj mi pomaga 100m do plaže user posted image

Bubiju smo nabavili Maxi cosi rodi XR. Sem zelo zadovoljna. Bomo še kar enega kupili za drugi avto, ampak sem zdaj zamudila odprodajo modelov (beri barv) 2008. user posted image

Drugače pa je v BC zdaj Cybex v akciji, tudi ne zgleda slabo.

Meni je fajn, če se da vsaj rahlo naklon nagnit, na dolgi vožnji še vseeno zaspi v avtu. Pa MC ima zadaj za pritrdit na sedež, da ne pleše prazen po avtu.

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 254
25.5.2009 9:41:01   
*bubi*

drage dame,

na dan mladosti samo za vas pionirska himna in mala pionirka!

http://www.youtube.com/watch?v=LbZacHoubCI

user posted image

Jaz sem še vedno pionirka user posted image

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 255
25.5.2009 9:41:03   
*bubi*

IZVIRNO SPOROČILO: pf

Punce vidim, da nisva z Lano edine, ki ob šestih vstajava. A mislite, da je to lakota, ali jih moti svetloba, ali kaj pri vrabcu je to? Jaz bi spala do sedmih, sedaj pa že mesec dni skoraj spi do šestih, včasih je še celo kako minutko bolj hitra. Saj spije mlekca in gre v roku pol ure do ure spat nazaj, ampak jaz ne grem več, ker sem že čisto auf.

če se zbudi pred šesto, spije mleko in zaspi nazaj. Če se zbudi po šesti, spije mleko in začne plazit po meni user posted image

Mi je ljubša prva varianta user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 256
25.5.2009 9:41:54   
*bubi*
Zakaj pa imam jaz zdaj monologe?

Grem si raje lase oprat, dokler bubika še spi user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 257
25.5.2009 9:56:06   
leda
Daj meni kak link pošlji, no. Se mi bo zmešalo od vse ponudbe in nepoznavanja krajev/plaž.

http://www.portalbona.com/

tole je blo men všeč na netu, pa vem, da se je dal cenkat, ampak cene v sezoni so pa ubibože. pa ker me je ful firbec matru sem bla med promenadiranjem mal pozorna in je sicer super lokacije, ma so štenge do promenade in plaže.

bubi, na lošinju so štenge praktično do vsake plaže. sem pa jst za en prvi maj najdla eno malo agencijo, kjer so mi vse po pravic povedal :) bom mal pobrskala. me3 bomo junija deset dni na lošinju; sicer v prikolici mojih staršev v čikatu. bo kera dol za en kofe?

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 258
25.5.2009 10:14:41   
Jazzy1

Nice!!!!!

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 259
25.5.2009 11:14:22   
Čarli08

IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08

Konec junija, druga polovica julija, prva polovica avgusta, Šimuni.

....prva polovica julija............tudi mi, Straškouser posted image  ...

....prva polovica julija............tudi mi, Kustićiuser posted image ...

Septembrčki zavzamejo Pag user posted image

< Sporočilo je popravil Čarli08 -- 25.5.2009 11:19:23 >

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 260
25.5.2009 11:17:07   
Čarli08

Punce vidim, da nisva z Lano edine, ki ob šestih vstajava. A mislite, da je to lakota, ali jih moti svetloba, ali kaj pri vrabcu je to? Jaz bi spala do sedmih, sedaj pa že mesec dni skoraj spi do šestih, včasih je še celo kako minutko bolj hitra. Saj spije mlekca in gre v roku pol ure do ure spat nazaj, ampak jaz ne grem več, ker sem že čisto auf.

Ah, pri nas je po mojem kar ati, ki rogovili in mulčka zbudi user posted image user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 261
25.5.2009 11:19:02   
Čarli08

....ma se mi ne da...... sem si šrišla nohte lakirat...pa še vmes malo na rr....

Joj, kar boli me, ko te berem, držim pesti, da fajn zrihtaš danes. Pa upam, da meni tudi telefon kaj zazvoni user posted image

Sem tud jst nameravala to napisat, me je ful srbelo user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 262
25.5.2009 11:29:41   
meta21
Ok...ostala sem nekje na 180. strani 6. dela in se sploh ne bom trudila brat, ker je zunaj prelepouser posted image

Poroko smo dali skozi in prvo čuvanje mojega edinčka tudi...no, saj njemu ni bilo hudega pri teti, mami ga je pa po 2 urah že tak pogrešala, da bi šla najrajš domov. Sem se pol do večera uneslauser posted image . Drugače je blo pa tak vroče, da HB da je ostal doma. So bli eni 4 otročki tam pa se mi zdi, da so tak trpeli s starši vret.

Mamo pa nov ritem... Iz 3x po pol ure smo spremenili dnevno spanje v 1x 2-3 ureuser posted image . Zakon!!! Vstane ob 7h, greva ven, ob 11h poje malico in spat do ca. 13h (14h). V tem času jaz ravno kaj pospravim, skuham (pa očitno na rr skočimuser posted image ) Ko se zbudi poje kosilo in včasih še zadrema za kako minutko okrog 16h. Super je ker je popoldne naspan in se brez težav igra, ni tečka.user posted image

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 263
25.5.2009 11:31:27   
meta21

Sem tud jst nameravala to napisat, me je ful srbelo user posted image user posted image

user posted image A si moram jaz tudi želet, da mi telefon zazvoni? No, to se ti pa dogaja, če te par dni ni na rr. Zgubiš štreno...user posted image

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 264
25.5.2009 11:46:27   
Čarli08
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

user posted image A si moram jaz tudi želet, da mi telefon zazvoni? No, to se ti pa dogaja, če te par dni ni na rr. Zgubiš štreno...user posted image

Ah Meta, Fiška gre danes noht sanirat, pa držimo pesti zanjo. Pred tem si je pa krempeljčke nalakirala user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 265
25.5.2009 11:59:30   
meta21

IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Ah Meta, Fiška gre danes noht sanirat, pa držimo pesti zanjo. Pred tem si je pa krempeljčke nalakirala user posted image

Ahaaaaaa! OK, držim pestiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 266
25.5.2009 12:45:53   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

odkar je naša v avtosedežu, je šele joj. ji je vroče, da je čist gnila, če se vozimo dalj časa. mamo mi tud romer kinga, smo nabavili še dodatno prevleko za poletje, pa ji je vroče.

po mojem je od materiala tud malo odvisno..user posted image kaj pa če ji pleničko daš spodaj?

kaj pa vem. material je kao bombaž, prav za vročino narejeno, da je user posted image  manj vroče. pa sej sva ji tudi pleničko dala, pa je malo boljše. samo na dolge vožnje je pa problem.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 267
25.5.2009 13:48:01   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1

Nice!!!!!

Ja, lepo.... takega luksuza niti doma nimam. user posted image Kaj ga čem imet poleti, če si moram potem sama kuhat user posted image

Pa v enem tednu skoraj celo plačo zagonim za najem user posted image

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 268
25.5.2009 14:31:39   
lana17
En lep pozdravček. Se že dolgo nisem nič oglasila...ni časa...včasih mi uspe kaj prebrat. 

Nikoli ne kažite otroku česa, kar ni mogoče videti. Ko razmišljate, kaj bi bilo zanj koristno, ko bo starejši, govorite o tistem, kar je lahko koristno sedaj.
Rousseau

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 269
25.5.2009 14:44:07   
lana17
Mi pa še ne vemo kam bomo šli na morje...vrjetno kr na Krk. Komaj čakam, da zaplavam...mmmmm.

Nikoli ne kažite otroku česa, kar ni mogoče videti. Ko razmišljate, kaj bi bilo zanj koristno, ko bo starejši, govorite o tistem, kar je lahko koristno sedaj.
Rousseau

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 270
25.5.2009 14:45:40   
lana17
Fiši, upam da je "operacija noht" že za teboj. user posted image

Rousseau

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 271
25.5.2009 14:49:16   
lana17

drage dame,

na dan mladosti samo za vas pionirska himna in mala pionirka!

http://www.youtube.com/watch?v=LbZacHoubCI

user posted image

Jaz sem še vedno pionirka user posted image

Bravo mala in velika pionirka!

J prav tako maha z rokami, ko je navdušen nad čim.

Rousseau

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 272
25.5.2009 14:53:22   
gloria

IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Edino Lana Neja je malo bolj kultivirana... user posted image

Čeprav se mi zdi, da ima Metoyou fotke, kjer se je Lara spravila nanjo.... hahaha

jp.......user posted image ........se mi zdi, da je ln dobila kar rešpekt pred laro.......user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

NIK:mami ti si moja ljubica :)

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 273
25.5.2009 14:54:19   
gloria
...danuser posted image ...

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 274
25.5.2009 14:55:30   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija*

gloria, danes nisem bila na nobeni user posted image
sicer se grem pa tako malo po svoje...

...a res al kaj....jaz se pa držim kot pijanec plotauser posted image ...me zanima do gdaj bo tkouser posted image ...

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?