|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :)
7.6.2009 8:44:47   
leda
Drugače pa menda kar povsod velja, da s kakšnim prispevkom pravila postanejo ohlapnejša

user posted image

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 2701
7.6.2009 8:45:14   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: mokatela

Dobro jutro vsem mamicam in očkom user posted image

BUBI  -  mokatela, verjetno si spregledala - v katerem koncu MB ste doma?  - izgleda, da ne vidim dovolj dobro, ali pa res prehitro (in površno) berem user posted image . Smo iz centra.

Danes je Manja že ob 6.00 začela o opernimi arijami. Prav prijetno jo je bilo poslušat, ko ji je Minea nazaj začebljala in je kar vtihnila za nekaj minut.

a ti si po novem iz MB?

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu mokatela)
Neposredna povezava do sporočila: 2702
7.6.2009 8:45:32   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: leda

Drugače pa menda kar povsod velja, da s kakšnim prispevkom pravila postanejo ohlapnejša

user posted image

jasno..user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 2703
7.6.2009 8:50:22   
mokatela

BUBI  -  mokatela, verjetno si spregledala - v katerem koncu MB ste doma?  - izgleda, da ne vidim dovolj dobro, ali pa res prehitro (in površno) berem user posted image . Smo iz centra.

Danes je Manja že ob 6.00 začela o opernimi arijami. Prav prijetno jo je bilo poslušat, ko ji je Minea nazaj začebljala in je kar vtihnila za nekaj minut.

a ti si po novem iz MB?

saj smo zmeraj v MB user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2704
7.6.2009 8:53:14   
leda
Jst gledam tisto celoletno za po celem svetu.... pride ista cena za celo leto ali pa če vzamem dvakrat po 7 dni.... Pa še za tastarga bom zrihtala, ker gre v soboto via Idaho Falls (ne vem, če sem prav napisala)

evropsko je za hrvaško dovolj. če pa misliš ful šibat po svetu s tamalo in je varianta, da jo boš s helikopterjem (meta, glej stran) vozila nazaj domov, pa se splača vzet kako komercialno enoletno. no, neki v tej smeri je namigoval naš čisto frišni zavarovalniški agent, ki pa je itak vedu, da iz te moke ne bo kruha, ker mu že prej nisva pustila, da mi kako zavarovanje za inventar bajte preveč prodal.

sicer pa bohnedej, da boš kaj rabla, ampak za hrvaško je definitivno najlažje z evropsko kartico. samo daš jo in to je to. s komercialnimi pa mora evropska centrala potrdit, da si mel razlog za to, da jim boš zaračunal in to pomen recimo v našem konkretnem primeru, da moraš najprej telefonirat slovenskemu ponudniku in mu vse povedat: kaj, kdaj,...potem pa te morijo po telefonu še iz taglavne in morš še enkrat vse povedat. pol morijo še zdravnike in pol sam upaš, da bodo poslal avtorizacijo in te bodo spustil iz bolnice pravočasno.

user posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 2705
7.6.2009 8:53:41   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Po novem vsako jutri spije samo 100 ml mleka... zvečer malo več.... kaj je zdej to?

Lana tudi nič več, mogoče kak dan še manj. Če napreduje je to ok. Meni je rekla, ko sem ta teden ravno zaradi tega klicala, da je očitno tak tip, ki zjutraj ne more ne vem kaj jest. Imava pa v torek razvojno in jo bodo zvagali, ker je 100 ml res bolj malo.

Neposredna povezava do sporočila: 2706
7.6.2009 8:54:35   
pf

Kako imate urejeno zavarovanje za tujino za otroka? 

Isto kot zase in atija. Plavo kartico imamo vsi trije, kaj druga pa ne.

Neposredna povezava do sporočila: 2707
7.6.2009 8:55:00   
arabela*

a ti si po novem iz MB?

saj smo zmeraj v MB user posted image

nisem vedela....no..pol smo blizu doma..user posted image

(odgovor članu mokatela)
Neposredna povezava do sporočila: 2708
7.6.2009 9:02:07   
*bubi*

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Kako imate urejeno zavarovanje za tujino za otroka? 

jaz sem samo te evropske zdravstvene kartice preko neta naročila. Drugače pa nič posebnega.

O!! ma to pa vidim, da je brezplačno.....

Jap. Sicer ne krije ne vem kaj, ampak če jo imaš pri sebi, je sigurno manj problemov. Vsaj tu po Evropi.

Je pa fajn zdaj, ko tudi za odrasle velja 1 leto. Prej so ti samo za 3m poslali. Škoda denarja za proizvodnjo kartic user posted image user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

Neposredna povezava do sporočila: 2709
7.6.2009 9:05:03   
leda
sicer pa dobro jutro dame in gospod,

nas tri je danes v dnevno sobo katapultiral bojni krik: ŽIIIV ŽAAAV. in na moje veliko presenečenje šele ob 8.15. kar sicer trenutno pomeni, da je seniorka tečna, ker je dobila le polurno dozo risank, juniorka poskuša prevert, kaj skrivamo v spodnjih kuhinskih predalih, jst pa sem začuda zaspana, ker smo včeri zvečer tarokiral brez premisleka o posledicah user posted image

za sredo pa upam, da pridemo. po zojinem vrtcu namreč razsaja virusni meningitis in jo mam doma, ker konc druzga teden pričenjamo z morskim maratonom in predvsem, ker če možemo sprečiti, ne treba lečiti. kar je ovira le v tem, da mora bit srečanje blizu igral, ker ducat dojenčkov ne odtehta enga tobogana. tko da predlagam, da se dobimo v Lunaparku na Kodeljevem. mize so na travi, prostora je dovolj, igrišči dve.

zdej pa se greva igrat. upam, da ne Spomina. sva včeri probali in nobeni ni šlo. ne skoraj štiriletnici ne skoraj štiridesetletnici. in slednja se je precej bolj zasekirala...

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 2710
7.6.2009 9:07:17   
leda
Jap. Sicer ne krije ne vem kaj, ampak če jo imaš pri sebi, je sigurno manj problemov. V

evo lara tule:
http://www.zzzs.si/zzzs/internet/zzzs.nsf/o/FF8582DA13823DE4C1256EAC0034D232

mal poklikaš v v treh (oziroma v tem času se zna tut zavlečt) dneh dobiš domov po pošti.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2711
7.6.2009 9:07:29   
Lara Croft

evropsko je za hrvaško dovolj.

Bom šla kr na ZZZS, ker nimam pojma katera je moja številka zavarovanja, da bi preko neta naročila....

Hehe.... moja frendica, ki mi je to celoletno predlagala, dela na zavarovalnici.... user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 2712
7.6.2009 9:12:21   
pf

Bom šla kr na ZZZS, ker nimam pojma katera je moja številka zavarovanja, da bi preko neta naročila....

Hehe.... moja frendica, ki mi je to celoletno predlagala, dela na zavarovalnici.... user posted image

Številka je na kartici zdravstveni, naročiš jo pa lahko tudi tako, da greš v zdr. dom in zahtevaš listine za tujino. S tvojo kartico boš dobila ti, z Larino pa za Laro. Ajnfoh ko peper. Tak jaz naredim stalno.

Neposredna povezava do sporočila: 2713
7.6.2009 9:13:34   
pf

smo včeri zvečer tarokiral brez premisleka o posledicah user posted image

Mi smo pa debatirali in pili brez premisleka o posledicah, ki pa definitivno danes so. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 2714
7.6.2009 9:30:59   
*bubi*

nas tri je danes v dnevno sobo katapultiral bojni krik: ŽIIIV ŽAAAV. in na moje veliko presenečenje šele ob 8.15. kar sicer trenutno pomeni, da je seniorka tečna, ker je dobila le polurno dozo risank,

ja mama, kaj ne veš, da se po živ žavu prešalta na ringaraja? user posted image Tisto na pop TV za malčke mislim, ne to tukaj za mamice user posted image

< Sporočilo je popravil *bubi* -- 7.6.2009 9:31:27 >

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 2715
7.6.2009 9:31:01   
*bubi*

IZVIRNO SPOROČILO: pf

Številka je na kartici zdravstveni, naročiš jo pa lahko tudi tako, da greš v zdr. dom in zahtevaš listine za tujino. S tvojo kartico boš dobila ti, z Larino pa za Laro. Ajnfoh ko peper. Tak jaz naredim stalno.

al pa kar na avtomatu za podaljševanje naročiš user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2716
7.6.2009 9:45:53   
AinB
Hojla!
Mi smo nazaj z izleta. Madona, kolk ste morale to šinfat, da mamo tako vreme user posted image .

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2717
7.6.2009 9:47:12   
AinB
Lara in Jazzy - jagode so naročene. Dostava v sredo ob 10 uri, kje???

(odgovor članu AinB)
Neposredna povezava do sporočila: 2718
7.6.2009 9:50:00   
AinB
Moj malček spi, pa mu grem družbo delat, ker se mi tako osamljeni zdi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu AinB)
Neposredna povezava do sporočila: 2719
7.6.2009 9:51:13   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

al pa kar na avtomatu za podaljševanje naročiš user posted image

Saj to sem mislila na avtomat, samo sem bolj tak čudno napisala.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2720
7.6.2009 9:53:36   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: AinB

Moj malček spi, pa mu grem družbo delat, ker se mi tako osamljeni zdi user posted image user posted image user posted image

Midve bova tudi spustile dopoldanski sprehod in ko naslednji počitek bova dve počivali? Zbiram ideje za popoldanski izlet? Kak predlog mogoče punce? V radiju do 100 km levo, desno od MB.

(odgovor članu AinB)
Neposredna povezava do sporočila: 2721
7.6.2009 9:54:29   
pf
Danes sem pa čisto adijo, vsepovsod sem kar vprašaje zraven nastrelala. Adijo pamet. Grem raje sesat.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2722
7.6.2009 9:54:56   
arabela*

Midve bova tudi spustile dopoldanski sprehod in ko naslednji počitek bova dve počivali? Zbiram ideje za popoldanski izlet? Kak predlog mogoče punce? V radiju do 100 km levo, desno od MB.

pod pohorje...

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2723
7.6.2009 10:02:11   
*bubi*

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

pod pohorje...

ja, pf.... čeprav je namočeno, pravkar je bila ena mini plohica user posted image

Pa ko boš že pod Pohorjem, pokliči user posted image Imaš ti sploh mojo telefonsko?

Zakaj pa vidve ne bi prišli v sredo v LJ?

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2724
7.6.2009 10:31:10   
Virtualna
Jutro user posted image

16.6.2009 dobili prvi zobek ...

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Carski rez: ima oče pravico do dopusta?
Carski rez velja za zahteven način poroda, po katerem mamica potrebuje posebno nego, da ne bi prišlo do neljubih komplik...
Smešne pustne dudice
Pred vrati je pust, tudi vaši najmlajši, ki ga bodo najverjetneje prespali v vozičku, imajo lahko izvirno malo masko. Na...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?