|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   rukola
23.5.2009 20:30:15   
tanjusi
kje vse jo uporabljate?

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: rukola
23.5.2009 21:45:14   
Onasiss
V solati, na pici, z njoki s smetanovo omako....

So what....

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.5.2009 8:55:16   
muška
jaz jo dam tudi kot podlogo - posteljico govejim ali puranjim zrezkom, vendar tukaj mora biti MALo omake

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.5.2009 9:25:38   
rija
jaz jo dam na krožnik, čez položim bresaolo ali carppaccio, prek nastrgam gran padano sir, prelijem s črnim bazamičnim kisom....pa mogoče kakšne pinjole....njamsi...

ali pa naredim bruschette: kupoim tisti veliki kruh, dam gor en pripravljen namaz za bruschette, ćez pršut, trdi sir, olive...kar pač imam v hladilniku, zapečem, ko je pečeno, pa obložim še z rukolo. ta kombinacija vedno ful zažge

< Sporočilo je popravil rija -- 24.5.2009 9:27:39 >

...vox populi...

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.5.2009 9:29:55   
hrchy
poleg solat jo vcasih preprazeno uporabim za na pasto (plus kaksen kozji sir, orehi...).

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 5
24.5.2009 17:24:34   
silvya
Poleg solat in ostalega naštetega se da narediti fajn namaz s smetano.

rabiš pa:
1 šopek rukole
5 dag bučnic
200 g kisle smetane
sol, poper, limonin sok

oprano rukolo osušiš, odstraniš peclje in liste zmelješ v mešalniku skupaj z bučnicami.
smetano gladko zmešaš in začiniš s soljo, poprom in malo limoninega soka, nato pa dodaš rukolo z bučnicami.

Ta namaz lahko uporabljaš za kruh ali pa za nadev za palačinke. Če tej omaki dodaš 1 dl mleka pa dobiš pomako, v katero lahko pomakaš krompir v oblicah ali pa koščke presne zelenjave.

(odgovor članu hrchy)
Neposredna povezava do sporočila: 6
24.5.2009 19:10:53   
tanjusi
5 dag bučnic

kakšne bučnice so to -semena od buč suha?? ali kako, sicer pa fajn recept moram čimprej sprobat..

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu silvya)
Neposredna povezava do sporočila: 7
30.5.2009 15:29:27   
silvya
IZVIRNO SPOROČILO: tanjusi

5 dag bučnic

kakšne bučnice so to -semena od buč suha?? ali kako, sicer pa fajn recept moram čimprej sprobat..

Semena od bučnic. user posted image

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Limonov-bananin kruh
Ste se naveličali običajnega kruha in bi svojemu malčku radi ponudili zdrav, sočen in slasten kruhec, ki ga bo z veselje...
Kdaj lahko otroku prvič ponudite jajce?
Jajca so precej alergeno živilo, zato naj bi jih malčkom uvajali v prehrano z nekoliko večjo previdnostjo. Vendar se tud...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?