Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: podaljšanje porodniške in vrtec 23.5.2009 18:14:02
|
|
|
|
NEVA-1
|
Lahko plačujete rezervacijo, ampak te možnosti nimajo povsod
|
|
|
|
RE: podaljšanje porodniške in vrtec 23.5.2009 21:17:34
|
|
|
|
Tisana
|
Enostavno pošlješ kopijo odločbe o podaljšanju in skladno s pravilnikom, otroka mesto v vrtcu čaka do tistega dne. Nobenih rezervacij ne potrebuješ, nič ne rabiš komplicirat,... Če ti bodo podaljšali, pokliči ali še bolje odidi osebno v vrtec in s sabo seveda odnesi odločbo o podaljšanju.
|
|
RE: podaljšanje porodniške in vrtec 24.5.2009 0:01:03
|
|
|
|
ČebelicaMaja
|
Tisana, pa morda veš, če te čaka mesto prav v določeni enoti (katero smo si želeli in kjer imamo že ta starejšo punčko)? To, da te čaka mesto vem, toda se bojim, da te premestijo v drugo enoto-vsaj tako se je zgodilo eni znanki v okolici Ljubljane...
|
|
RE: podaljšanje porodniške in vrtec 24.5.2009 0:05:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja,samo jaz mislim, da vrtec vseeno plačaš,tud če si na porodniški še z otrokom.Nekdo mora plačat njegovo mesto. Rezervacije so samo med poletnimi počitnicami, med letom jih ni. In so tudi plačljive. Niso pa v vseh vrtcih.
|
|
|
|
RE: podaljšanje porodniške in vrtec 24.5.2009 11:29:36
|
|
|
|
ČebelicaMaja
|
bi tudi plačali, samo da obdržimo mesto v prav tej enoti, v katero smo sprejeti in kamor hodi že ta starejša... hvala
|
|
RE: podaljšanje porodniške in vrtec 24.5.2009 19:59:35
|
|
|
|
Sisy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Ja,samo jaz mislim, da vrtec vseeno plačaš,tud če si na porodniški še z otrokom.Nekdo mora plačat njegovo mesto. Rezervacije so samo med poletnimi počitnicami, med letom jih ni. In so tudi plačljive. Niso pa v vseh vrtcih. nič ne plačaš.govorim iz lastnih izkušenj. Če si v vrtec sprejet ti mesto na podlagi odločne "šparajo" - tako kot je napisala Tisana. Jaz sem hčerko lani vpisala v vrtec, porodniško sem imela podaljšano do oktobra pa so mi rekli da se moje mesto špara in tako je tudi bilo. Verjetno pa veste da dokler je porodniška podaljšana otroka tako ali tako ne smete vključiti v vrtec .
|
|
RE: podaljšanje porodniške in vrtec 25.5.2009 12:34:38
|
|
|
|
Tisana
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Ja,samo jaz mislim, da vrtec vseeno plačaš,tud če si na porodniški še z otrokom.Nekdo mora plačat njegovo mesto. Rezervacije so samo med poletnimi počitnicami, med letom jih ni. In so tudi plačljive. Niso pa v vseh vrtcih. nič ne plačaš.govorim iz lastnih izkušenj. Če si v vrtec sprejet ti mesto na podlagi odločne "šparajo" - tako kot je napisala Tisana. Jaz sem hčerko lani vpisala v vrtec, porodniško sem imela podaljšano do oktobra pa so mi rekli da se moje mesto špara in tako je tudi bilo. Verjetno pa veste da dokler je porodniška podaljšana otroka tako ali tako ne smete vključiti v vrtec . Točno tako. Kar se pa tiče tega, v kateri oddelek oz. skupino bo otrok vključen, je bilo v našem primeru tako, da je pupa ostala v isti skupini. Pri nas je že v pogodbi o določitvi medsebojnih pravic in obveznosti staršev... pisalo, v katero skupino se vključi otrok. Če se ne motim, imajo vsi javni vrtci isto obliko te pogodbe.
|
|
RE: podaljšanje porodniške in vrtec 26.5.2009 8:26:34
|
|
|
|
matejka34
|
Pozdravljena! A mi lahko prosim poveste, kako je bil rešen problem? Sem v podobnem položaju... Hvala..
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Prvi koraki k srečnemu otroštvu z GeneraliProgram Za srečen začetek zavarovalnice Generali mladim staršem ponuja ključne nasvete o negi dojenčka in malčka ter prv...
Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
ime za punčko s1o2kako ime se vam zdi Gaja ?? namreč zbirama imena med Laro in Gajo .. in se zelo težko odločima. lara (
59%)
gaja (
40%)
Število vseh glasov: 227Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!