Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
klomifenov test in vaše izkušnje!! 19.5.2005 10:47:43
|
|
|
|
naja78
|
lep pozdrav.učeri sem bila 1 tedn po hsg-ju pri dr.drobniču,ki me ja kar potolažil. glede hsg-ja ni kompliciral nič,rekel je da je možno da je spodaj vse prehodno in me dal na klomofenski test za 1 mesec. namreč sem dala hormone:fsh,lh in prolaktin kateri so v zgornji meji normale,le fsh je povišan,na kar nakazuje majhna krvavitev,ki jo dobim vsak mesec po približno 6 dne m.ciklusa.ta je malo čez tisto zgornjo mejo!!!pa ne bi smel bit.:(:grrr: no in me je dal za 1 mesec klomifen od 5-9 dne,pa pred tem moram dat kri,pa 10.dne m.ciklusa tudi!!! oh ti k..hormoni.:bravo::grrr: sprašujem vas punce,kake imate izkušnje s tem klomifenom!!!????je katera imela podobno izkušnjo?? malo nižje sem brala tvoj post anitka,mislim,da sva v podobnem "drekcu"::)-,le da imaš ti po O,jaz pa pred 0,to krvavitev,če sem prav zastopla. čestitke vsem :nosecka:,aja če do sept.ne bo nič je rekel gremo na laparo,kar mi je pa čist kul,da bom na :morje:uživala.cmokeca naja78
|
|
|
|
klomifenov test in vaše izkušnje!! 19.5.2005 11:17:16
|
|
|
|
urši77
|
Jaz sicer nisem imela ravno takih težav, a sem vseeno zanosila s klomifenom- sama se potrebovala "hormonsko bolj polna in kvalitetna" jajčeca. Prijelo se je že prvi ciklus (sva bla z :love: pridna in sva :sloncek: vsaj vsak drugi dan!!!!)Seveda sem takoj ko je bil test pozitiven nadaljevala z dabrostonom do 14t. LP in čimveč uspeha :nosecka:27t
|
|
|
|
klomifenov test in vaše izkušnje!! 19.5.2005 11:28:08
|
|
|
|
Mediteranka
|
Jaz sem v tretjem mesecu Klomifenske terapije in čakamo nekje okoli 1.6. na rezultat. Nisem pa imela enake izkušnje kot ti, saj so moje O redne in ciklusi točni na 28 - 30 dni. Ti pa želim srečo in da čimprej rata :duda:.
|
|
|
|
klomifenov test in vaše izkušnje!! 19.5.2005 13:01:56
|
|
|
|
anja 26
|
:rozica:Lep pozdravček:rozica: ko sem jaz delala kri za ugotavljanje stanje mojih hormonov je bil prolaktin malo nad povprečjem ostalo pa vredu. Pol sem imela 4 cikluse klomifen po eno tableto na dan(3-7 dne) in nič. Nekatere punce so s pomočjo klomifena :nosecka: in ti želim, da se bi tudi tebi posrečilo. Anja :rozica:
|
|
|
|
klomifenov test in vaše izkušnje!! 19.5.2005 15:32:36
|
|
|
|
naja78
|
hvala punce.tudi jaz imam redne :hudicek:,samo mi hormoni nagajajo. pozdravček.
|
|
|
|
klomifenov test in vaše izkušnje!! 19.5.2005 15:33:22
|
|
|
|
naja78
|
aja,kako pa je bilo vaše počutje med jemanjem klomifena.jaz moram jemat po 2 tab.na dan od 5-9 dne.
|
|
|
|
klomifenov test in vaše izkušnje!! 19.5.2005 15:40:56
|
|
|
|
Mediteranka
|
Jaz sem isto jemala 2 x na dan 5 - 9 dan. Pri meni se počutje ni bistveno spremenilo, imam pa bolj napihnjen trebuh kot običajno. Pa mogoče je PMS bolj izrazit kot sem ga bila do sedaj navajena.
|
|
|
|
klomifenov test in vaše izkušnje!! 19.5.2005 15:48:58
|
|
|
|
naja78
|
hvala mediteranka.mogoče te še kaj vprašam.bodi pridna.nisem prej utegnila-gužva v službi.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?