Sončni žarek -> RE: zavarovanje hiše (25.5.2009 14:14:09)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja55 IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek IZVIRNO SPOROČILO: palmina Lahko zavarujeta, čeprav nista lastnika. Vidva sta zavarovalca, tast pa je zavarovanec, ker je lastnik, in ob škodnem primeru dobi izplačano odškodnino žal on. Sklene se požarno zavarovanje za objekt in je krito to, kar si napisala. V tem je krit samo požar........ Ne pa tudi vremenske ujme (vihar, toča....)..... Obstaja še varianta zavarovanje po etažni lastnini (lahko zavaruješ samo svoj del).....jaz sem bila najemnik in sem imela tako zavarovano-ko je bila škoda, pa sem dobial izplačilo jaz.... Zakaj pa potem pri Zavarovalnici Triglav pise (citiram): Požarno zavarovanje poleg požara krije še druge temeljne nevarnosti, ki so: udar strele, eksplozija, vihar, toča, udarec zavarovančevega motornega vozila, padec letala, manifestacije in demonstracije. Sem pa tole nasla pod KLIK Soncni zarek, a ti lahko tudi jaz pisem? mene tud tele zadeve zelo zanimajo, sam mamo starejso hiso pa ne vem kolk se da to zavarovat...pa kolk so pol premije pa to... Sem napisala tako, ker se zavarovalnice med seboj razlikujejo po pogojih in sem imela v mislih eno dotično zavarovalnico.......
|
|
|
|