TIA22 -> RE: rabim model (23.5.2009 13:57:27)
|
ja no js bi v pol ure lahk bla tam, sam če bo moj fraj... drugač če dela nebi mogla. aja pa js bi šla sam za večerno frizuro, kr barvanje v nosečnosti ni priporočljivo. sm pa že enkrat bla mode (2 leti nazaj al pa še več)luser posted image aja pa kk dolge lase bi mogla met za večerno?user posted image < Sporočilo je popravil Snoopyka -- 23.5.2009 11:39:48 > _____________________________ Ne hodi pred mano, ne bom sledil, ne hodi za mano, ne bom vodil, hodi ob meni in bodi moj prijatelj. - Albert Camus (odgovor članu TIA22) [Pošlji zasebno sporočilo] Neposredna povezava do sporočila: 4 RE: rabim model 23.5.2009 12:08:27 Nova sporočila Anja24 Objave: 396 Član od: 1.2.2008 Status: odsoten Meni bi pa prav prišla manikurauser posted image (odgovor članu Snoopyka) [Pošlji zasebno sporočilo] Neposredna povezava do sporočila: 5 RE: rabim model 23.5.2009 12:56:50 Nova sporočila mika Lučka bučka 20.12.2004 Objave: 3502 Status: odsoten hja, jaz bi komot prišla, če bi bilo popoldan. sem bila zdaj bolna, pa okrog hiše delamo in ne morem dobit prosto...pravzaprav mi je teško reč, ker imamo gužvo. Imam dolge lase in dolge nohte user posted image kakšno striženje pa je HARDI? Hardi striženje je moško striženje z britvico! za večerno je fajn če imaš vsaj 15cm dolge lase! Ful bi rada da bi imela samo en model, pa da jo v nulo porihtam..da ne obremenjujem preveč ljudi[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]
|
|
|
|