DARILO MLDOPOROCENCEM (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

ajat -> DARILO MLDOPOROCENCEM (19.5.2005 10:07:07)

Dober dan!
Prejsnjo soboto se je porocila moja soseda. Starši so ji nesli denar. Ampak ker je soseda tudi moja kolegica bi bilo lepo, da ji ob nasledjem obisku tudi sama kaj prinesem. Denarja nebi, ker sem studentka in ne bi prineslsla veliko.
Torej.
Živi sama z možem. Gradita si hišo. In jima praktično nič kaj takega na rabi. Kaj bi priporočale. Kej praktičnega uporabnega, mladostnega.:)

Anonimen -> DARILO MLDOPOROCENCEM (19.5.2005 10:10:16)

Midva sva dobila eno tako lepo darilo, mislim, da je bilo kupljeno v darilnem bazarju, ki bi v tvojem primeru prav prišlo. Dve skodelici, na katerih je pisalo Sweet home, vsaka ima ročaj na drugo stran, obe sta bili pa na pladnju, ki je imel isti vzorec. Meni je bilo zelo všeč.

Anonimen -> DARILO MLDOPOROCENCEM (19.5.2005 10:19:55)

To, kar je kupila Blacky, je meni tudi zelo lepo darilo.

india -> DARILO MLDOPOROCENCEM (19.5.2005 10:23:48)

Ja, nekaj takega, osebnega, izvirnega...:rozica::rozica:

Grascakinja -> DARILO MLDOPOROCENCEM (19.5.2005 11:38:17)

Samo ne kaj za okras, za postavit, obesit... skratka takega, kar ne veš, če je po njunem okusu.
Skodelici se mi zdita zelo v redu ideja.

Gina -> DARILO MLDOPOROCENCEM (19.5.2005 11:40:18)

Lahko pa okvir za sliko odliješ iz gipsa, pa ga lepo pobarvaš, pa notri eno njuno lepo slikico, če jo imaš.:)

malika -> DARILO MLDOPOROCENCEM (19.5.2005 11:41:32)

Jaz sem kupila pleten koš za perilo in ga napolnila s brisačami(belimi)

Meggi -> DARILO MLDOPOROCENCEM (19.5.2005 16:20:57)

Jaz sem pa kupila košaro za na piknik, pa notri še deko za na travo-podložena, pa šampanjec,prt,..

Lahko si nese na parcelo- pa tam uporabi- za pravi piknik v naravi,........

Moja dva sta jo bila vesela.

Košara je primerna za coknpak- ko ti mama da še kakšno solato, klobaso,....in jo neseš v nov dom...:)-

Stran: [1]