simonakr -> RE: zakaj naenkrat manj poje?? (12.8.2009 20:52:26)
|
IZVIRNO SPOROČILO: vanilla No, ta tema me je malce potolažila, ker imam zdaj tudi sama podoben problem. Moja pupa je stara 3,5 meseca, ima 6 kg in je pojedla zadnje čase tudi že 180 ml na obrok, ima pa 5 obrokov na dan (prespi celo noč). No, zdaj zadnje dni opažam upad... Pojé recimo tudi samo 100 ml na obrok... tako je danes že ves dan. Ob 6h zjutraj je sicer pojedla 180, zdaj pa že 3 obroke po samo 100 ml. Sicer je dobre volje in ji probam ponuditi tudi, ko podreva kupčka al pa čez kakšno minuto... Pa zavrne, ker se vidi, da ni več lačna. Nekje sem prebrala, da naj bi mogoče po 3. mesecu začeli manj jest, ker teža potem tudi ne narašča več tako silovito. Ne vem. Mogoče je to res samo trenutno obdobje. Upam, da ne bo tako ostalo, ker 100 ml bi blo občutno premalo za samo 5 obrokov... Samo kaj naj, če noče več [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]. No, bom videla nasl. dni. Naša miss je stara 6 mesecev pa mamo isti problem - pojedla je 150 na obrok zvečer 180, zdej pa okrog 100 čez dan pa 120 zvečer, pa spi celo noč; je pa res da imava zdej 1 obrok goste hrane - pa tud ne poje prav veliko. Je res da vročina vpliva na vse in noče veliko pojest zarad tega, pije pa tud ne prav veliko - max 50 ml na dan. Aja zredila se je pa cca 600 g v enem mesecu kar pa tud ni malo - me je sestra pomirila da je že 400 na mesec dost. Bomo videl kako bo šlo naprej.[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|