|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Obupana!!!
19.5.2005 9:37:26   
maja75
Zdravo punce! Prvič se vam oglašam na forumu, sem pa redna bralka vaših prispevkov! Sem zelo obupana pa rabim kakšno vzpodbudno besedo od vas.
Z možem že skoraj leto dni delava na tem, da bi zanosila, pa nič! Lansko leto sem bila na preiskavi HSG, ker je moj G sumil, da imam pregrado, a so bili rezultati zelo dobri, skratka z mano je vse o.k.
Moje vprašanje naslavljam predvsem na tiste, ki vam je uspelo, da mi poveste, kako pogosto ste imele spolne odnose pred in med ovulacijo. M imam kar redno na 28 do 30 dni. Nakateri pravijo, da je dobro vsak dan, drugi na dva do tri dni, kako je pa vam v praksi uspelo? Full vam hvala za odgovore, komaj čakam kakšen vzpodbuden nasvet!!!

Lep dan vsem!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Obupana!!!
19.5.2005 9:39:45   
baguSka
Pri tebi je res dober znak že tvoja redna menstruacija. Zahvali se bogu ali komurkoli pač že. Sexat je treba vsaj na dva do tri dni in je čist dovolj da se prime če se hoče.

Tud teb želim uspeh čimprej..:rozica::rozica:

(odgovor članu maja75)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Obupana!!!
19.5.2005 9:41:04   
Linda25
Dobrodošla na forum,

pravijo, da je bolj, če :sloncek::sloncek: vsak drugi dan. Med O je po moje bolje če vsak dan, če pa vsak drugi dan, pa tudi ni slabo. Najbolje je vsak drugi dan vsak mesec, dokler ne rata. To je moje mnenje.

(odgovor članu maja75)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Obupana!!!
19.5.2005 9:42:00   
Linda25
Bravo Linda, kako si to napisala :bravo::bravo:. Še sama ne razumem napisanega.

(odgovor članu maja75)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Obupana!!!
19.5.2005 9:43:18   
baguSka
Hehe kwa si faca. Itak da se razume. No vsaj
me te razumemo kaj hočš povedat.:)-

(odgovor članu maja75)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Obupana!!!
19.5.2005 9:48:11   
simonas
Mislim, da je čisto dovolj vsaki drugi dan. Midva sma zdaj še manj ko vsaki drugi dan, pa se je glih tak prijelo.

Simona

(odgovor članu maja75)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Obupana!!!
19.5.2005 9:50:44   
baguSka
Predvsem pa z užitkom in zadovoljstvom..

(odgovor članu maja75)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Obupana!!!
19.5.2005 11:06:08   
Mediteranka
Tudi mi se trudimo že skoraj 2 leti za :duda:, ampak kljub temu, da sva po vseh preiskavah oba OK, še vedno ni uspeha. Res je najbolje, da :sloncek: na vsake dva dni in morda ob ovulaciji vsak dan, ampak poskusi to delat z užitkom, ne samo zaradi :duda:, ker je potem psihični pritisk prevelik, kar pa spet ni dobro za zanositev. Jaz sem končno to dojela in upam, da bomo to poletje naredili eno bebico, ker to čakanje vsak msec res ubija. Torej, ne obupaj in se prepusti toku. Vse pride ob svojem času.

(odgovor članu maja75)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Obupana!!!
19.5.2005 12:26:22   
Margareta
Živjo,

Jaz ti bom kar napisala kako je bilo pri meni, pa četudi je malo bedasto.
No, ko sva se midva odločila za otroka, sva tudi sexala ves čas, še posebej tiste dneve okoli ovulacije, bila sem že tolk zoprna, da je moral ene dvakrat, celo malo s ceste v gozdiček zapeljat, da sem ga dobesedno:sloncek:. Sicer je njemu to pasalo:bravo:, se mi pa zdi da sem bila sama preveč obremenjena.
No in ni ratalo:zmeden:
Potem sem pa en mesec že kar malo obupala, pa se je zgodilo, ampak ti priznam, da sva po moje takrat samo enkrat.:)

(odgovor članu maja75)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Obupana!!!
19.5.2005 12:32:21   
Linda25
Margareta,

dobra si. Se pravi, ko si nekaj želiš, to dobiš...

Veliko sreče ti želim.

(odgovor članu maja75)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Obupana!!!
19.5.2005 13:14:09   
maja75
Full vam hvala za odgovore in vzpodbudne besede. No, zaenkrat še nisva tolk daleč, da ne bi kljub misli na dojenčka sexala z užitkom!! Mogoče je pa to tud dober znak, a ne? Sem glih sredi ovulacije in upam na najboljš. Čez dobrih 14 dni bom že vedla, ve pa tudi! Zvečer pa spet veselo na delo! Komaj čakam, da uzrem tisti usodni dve :modri::roza:!!

pa-pa

(odgovor članu maja75)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Obupana!!!
19.5.2005 13:25:00   
Linda25
No potem bova skupaj čakale na potem 14 dni. Tudi jaz naj bi imela trenutno ovulacijo.

(odgovor članu maja75)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Obupana!!!
19.5.2005 15:45:33   
Mediteranka
Se pridružujem ovulaciji v teh dneh. Čakamo torej rezultat okoli 1.6., ko bomo verjetno že vedele, pri čem smo. Upam seveda na močne :modri::roza:.

(odgovor članu maja75)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Glasbeni vrtiljakec
klitia

Morda ste kupili ali so vam podarili glasbeni vrtiljakec za vašega dojenčka. Ste zadovoljni z njim? otrok lepše zaspi in se umiri?

Da (50%)

Ne (26%)

Včasih (24%)

Število vseh glasov: 42

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!