Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
vrtec, ki ni se iz casov, ko smo mi hodili ... 19.5.2005 9:35:01
|
|
|
|
Anonimen
|
A ni to grozno. Ko sem bil jaz prvič v vrtcu, kamor sem potem vpisala otroka, v katerega sem sama tudi hodila in to pred 35 leti, so bile še vedno iste zavese gor... Se jih prav spomnim, take rjavo-oranžne, tiste za zatemnit. Žalostno. No, sedaj je v drugem vrtcu, ki je lepši in svetlejši. Samo je pa v Kranju.
|
|
|
|
vrtec, ki ni se iz casov, ko smo mi hodili ... 19.5.2005 22:12:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Je v vrtcu pri Jenkovi šoli. Vse je super, samo to ni dobro, da nimajo igrišča. Mulci se morajo zletat, pa biti zunaj po spanju, preden starši pridemo ponje. Oni so pa notri. Pa na sprehode (seveda počasi) hodijo, namesto da bi plezali po igralih, divjali in razvijali motoriko. To je res velik minus. Sicer imajo pa lepe, velike in svetle sobe, vzgojiteljice so super, vase je tako, kako bi rekla, po domače. Nič ne komplicirajo po nepotrebnem. Sicer ne vem, kako je drugje, ampak tukaj se ogromno naučijo.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Pravice iz naslova krajšega delovnega časa Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?