Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: še ena o mladoletnikih 22.5.2009 20:55:05
|
|
|
|
Anonimen
|
A boste svojega otroka enačili s tem surovežem? A bo ta posameznik predstavljal vašega otroka? oooo sej naši pa ne bojo takšni
|
|
|
|
RE: še ena o mladoletnikih 22.5.2009 21:05:55
|
|
|
|
maca m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 A boste svojega otroka enačili s tem surovežem? A bo ta posameznik predstavljal vašega otroka? oooo sej naši pa ne bojo takšni Ja itak, da ne bojo. Me smo itak same super mamice in bomo tud naše otročke vzgojile v super pridne in vzgledne slovenčke.
|
|
RE: še ena o mladoletnikih 22.5.2009 21:12:43
|
|
|
|
SOULatka
|
vse to, kar se dogaja, je klic na pomoč, predvsem pa pomanjkanje starševske ljubezni. To je vse, kaj je pri tem za povedat.
|
|
RE: še ena o mladoletnikih 22.5.2009 21:18:52
|
|
|
|
mika
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 A boste svojega otroka enačili s tem surovežem? A bo ta posameznik predstavljal vašega otroka? oooo sej naši pa ne bojo takšni sem si mislila, ja
|
|
|
|
RE: še ena o mladoletnikih 22.5.2009 21:20:44
|
|
|
|
mika
|
IZVIRNO SPOROČILO: SOULatka vse to, kar se dogaja, je klic na pomoč, predvsem pa pomanjkanje starševske ljubezni. To je vse, kaj je pri tem za povedat. se podpišem. Zato ti otroci niso za poboljševalnice, ker tam se šele naučijo hudobij, ker je več takšnih na kupu. Potrbujejo pomoč, starši pa tudi, če ne pa kazen, da se jim obrne v riti pa glavi.
|
|
|
|
RE: še ena o mladoletnikih 22.5.2009 21:29:03
|
|
|
|
maca m
|
sem prav slišala pri poročilih, da bo moral pobec plačat zdravljenje psička? Ker bi res rada vidla, kdo bo plačal. On ali njegovi starši??? In četudi so ga starši bedno vzgojili, niso oni krivi, da je naredil tako hudobijo. Zakaj pa nebi odslužil v kakšnem zavetišču ali prek javnih del?
|
|
RE: še ena o mladoletnikih 23.5.2009 0:35:31
|
|
|
|
Nikita***
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Pismo, a pri nas sploh obstaja kakšen zapor za mladoletnike? V čuzo u njim. Osamila bi ga za 6 mesecev do 1 leta. Uf, kako bi bil pohleven potem. Obstajata Prevzgojni dom Radeče (mladoletniki od 14 do 21 leta) ter Zapor za prestajanje mladoletniškega zapora v Celju.
|
|
RE: še ena o mladoletnikih 23.5.2009 21:21:30
|
|
|
|
Ribica **
|
Da mojemu psu to naredi, ne odgovarjam za svoja dejanja, res ne. Bi njega privezala za avto pa po vasi vlekla
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?