metuljcek321
|
Dan! Kako kaj? Midve sva danes home alone - vsi so na morju - babi in dedi razuskujeta Strunjan, možek pa koplje luknje za stebričke za ograjo na parceli. Tako smotano vreme prav kliče, da se človek zapelje do kakšnega šoping centra & mal odpre denarnico ... in - evo, točno to sva naredili. Odpujsali sva v Supernovo & nabavljali, nabavljali, nabavljali ... malo tu, malo tam. Sem med drugim dobila tudi take fletne blazine za na sedežno v Obiju - točno take barve in velikosti, k sem iskala Tamaučica je od 6.30 pa do 13.00 spala točno 10 minutk v avtu Zdaj je zakomirala, jasno. Je bil že čas Žehta se pere, kosilo brbota, Nedelo je prebrano, zdaj pa mal čekiram e-pošto, FB, RR --- klasika. neboglasnica, WB, pa čestitke za obletnico in Anin rd! Kako ste praznovali/praznujete? 3jemi, hej, popotnica-uživačica. Naj zobje hitro pridejo na plano, da boste potem še bolj na easy uživali na morju. Naslednji vikend pridemo skoraj zihr dol --- se kaj slišimo za kakšen miting, a prav? Majuška, za potepanje & uspešen šoping. Tudi jaz sem šla danes v C & A in malčica je dobila 2 kompletka kratkih hlač in majčk - ma, tko cortlih, da sploh ne moreš mimo 29. dan - U2? Jej, to je že počasi tako kot pri zakoncih, ki z leti počasi postajajo podobni - evo, tudi pri nas se je to začelo dogajat mali kakici Lari za uspešno izločen pokrovček. In happy 1st birhtday, pikica! Lepo, lepo praznujte in se veselite. lex, kako kaj? nanka, samo, da ste bolje - in srečno Tjaši na urah vožnje. Še malo in boste doma imeli "taksistko." populis, hello, potepinka - berem, da ste se imeli odlično in da je včerajšnji dan uspel v več pogledih Ma, res fajn za šefa, da ti je odobril dopust - 3 tedne se sliši ODLIČNO! Zdaj pa močno stiskam pesti, da bi ti uspelo dobiti kak dober job v Lj. PS: najbrž misliš bicycle, a ne? Pošiljam ti eno tematsko pesmico, sezona kolesarjenja se je že začela - kot dokazujeta naša šprtnika Inigo & Brin: KLIKNI