Tinky -> RE: Julijske čveke 2008-12. del (3.6.2009 7:36:29)
|
Dobro jutro, smo imeli pestro noč. Teo je šel kot po navadi ob 19. spat, ob 21:30, ko sva se z možem glih ulegla v postlo in se malo stisnila je začel tako jokat, ma tako jokat, kot že dolgo ne. Ga vzamem iz posteljce, ga stisnem k sebi, ga tolažim, a mali se še naprej dere. Po cca. eni uri niti se dobro ne spomnem kako, smo vsi trije zakomirali. Sredi noči ga je mož položil nazaj v posteljico in je nato pol noči spuščal neke čudne glasove. Ob 5:30 se je zbudil in spet začel tulit. Sem mu dala flašo in je neverjetno nazaj zaspal. Do 7. Zdej pa divja po dnevni. Ma ke grave res. Ne vem, kaj mu je zadnje čase, da ne zna normalno odspat unih njegovih 12 ur. Na hitrco sem preletela za nazaj. Varovala sem kupila v Pikapolonici in sem jih full preplačala, pa bi jih morala še ene par nabavit. Jagode V nedeljo sta šla mož in Teo k tašči na kosilo in me tip enkrat popoldne kliče, da če lahko Teo je jagode. Mu odgovorim, da raje ne. Prideta domov, pa vprašam, kaj so jedli za kosilo in malco in mi reče, jah Teo je za malico pojedel pol sklede jagod. [sm=smiley29.gif][sm=smiley29.gif]. Sem znorela!!!! Pa ne zato, ker je jedel jagode, ampak zato, ker me je poklical in me vprašal... in pol nardi po svoje, kr neki. Ma halo, kaj me sploh kličeš. Svinjino je Teo tudi že jedel. Že kar dolgo mu delam golaž in mletega mesa, ki je itak pol pol. Pa 1x je pri moji mami probal kotlete in svinjsko ribico. Drugače mu pa največkrat naredim telečje meso. Zdej pa moram it, ker mi Teo pod mizo daje prste v usta. Kliče pozornost[sm=smiley36.gif]
|
|
|
|