Tinky -> RE: Julijske čveke 2008-12. del (25.5.2009 7:02:29)
|
Dobro jutro, joj, kar stresla me je novica o Aljažu. Držim pesti, da bo vse ok. HD, noben od tvojih si ne more vzet dopusta? JAh, šit je to. Verjamem, da si slabe volje [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif] tims, vse najboljše!!! rovar_ka, joj kakšno noč ste imeli. Moj oče je 10 let nazaj imel hude napade žolča, vem da mu je blo grozno, cele noči ni spal. JE pa šel kar hitro na operacijo, tako da hb večjih muk ni blo. Mi smo včeraj bli v Bovcu, pri pranonotih. Me je Teo kar presenetil, ker ko jih je zagledal je začel jokat [sm=zmeden.gif], se že dolgo ni zgodilo, da bi tako odreagiral. Sem upala, da si bomo v Soči namočili noge, pa tam pred vasjo gradijo nek motel in je vse zagrajeno. Je blo pa svinjsko vroče. Pismo, sej sploh ne veš kam it, da se malo shladiš. Nazaj grede smo se ustavili pri moževem bratrancu, da se je Teo še malo zdivjal, namreč z ženo imata dva otroka (1,5 l in 3m). Uf je blo pestro. Pa pestvala sem dojenčka. JOj, sploh nimam več občutka, ga nisem znala niti v rokah držat. [sm=smiley36.gif] Zdej pa moram eno reklamacijo (spet) napisat.
|
|
|
|