Majuska -> RE: Julijske čveke 2008-12. del (29.5.2009 22:38:21)
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 nanka - čestitke za novo službo. srčno upam, da je dobra firma ter da imaš vsaj sklep o izbir na delovno mesto, če berem, da že pogodbe nimaš. majuska - kaj ne moreš dokazat, kje si bila tisti čas 2 uri prej? poskusi z mobitelom - če si kam klicala, mislim - lahko vprašaš na mobitelu, če se da videt, kje je bila takrat tvoja lokacija. al pa kake kamere v križišču, šoping centru, bankomat - če si kje dvigovala, nakupovala... anything! ker 2 uri je precej zamika. jz se na tvojem mestu ne bi dala. če ne drugače, si priskrbi pričo, da si bila tisti čas nekje drugje, potem ti pa naj ona avša dokaže, da si bila na mestu trka - ker naj bi veljalo, da si nedolžen, dokler ti ne DOKAŽEJO krivde. naš dan - šopingirali malo, lepo pojedli zunaj, zdaj pa spet oba spita. mojcek, delam na tem, brez skrbi ... [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] aja punce, eno vprašanje - mi moramo dati delat osebno za Aleksandra, kakšni so že pogoji za fotografijo? Če se prav spomnim, odkrito čelo in brez pokrival ... a je kej važno, kako se otrok drži?
|
|
|
|