anikabd -> RE: Julijske čveke 2008-12. del (27.5.2009 21:46:49)
|
Ojla, vidim, da se je danes kar nekaj julijk oglasilo. IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa Umpa- a bolj po vratu ali bolj na glavi ima pikice - lahko pa je kakšna mini alergija. Boru so takrat tiste pikice po trbuščku takoj zginile, ko sem mleko ukinila, po vratu pa šele sedaj ko sem tudi mlečne izdelke ukinila almera po glavi, tam ko laski. nad vratom. in skoz so tam, kot bi jih s flumastrom narisal, par pikic in ga srbijo. to verjetno ni vročinsko? alergija bi ostala skoz samo pri parih pikah misliš? Naš ima tudi pike po glavi in se praska tudi po vratu. Mlečnih izdelkov ne je, ker jih ne mara. Tak, da ne vem od česa bi lahko to bilo. Filip končno spi. Zadnje čase je vse bolj zanimivo kot spanje. Jok, plazenje, obračanje po postelji, vstajanje, plezanje po mami ali očiju skratka vse samo ne spanje. Potem ko končno zaspi se pa začne jok zaradi dude. Tiste ki imate več otrok in izkušenj, kdaj se to neha? Čez dan pa ga komaj dohajam. Plazenje, kobacanje naprej, nazaj, vstajanje, obračanje, pride že čisto povsod, poguma mu pa tudi ne manjka. Vse okoli njega je zanimivo. Prepozna, išče predmete kot so lučka, ura, rože na okenski polici, televizijo, telefon, zajčka, kuža, v knjigici opico, levčka... Skratka nam ni dolgčas. Služba - upam, da ne kmalu. Sem dala vlogo za podaljšanje porodniške. Čakam na odločbo. Smo imeli sistematski pregled. Tehta 9540g in velik je 75cm. V ponedeljek bo Filip star že 10 mesecev. Kako čas beži. Drage moje čveke želim vam mirno in prespano noč. Se beremo.
|
|
|
|